YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

DP İlçe Başkanı Bıyıklıoğlu: Sandıktan çıkan milli iradeye saygımız sonsuz

Demokrat Parti (DP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Bıyıklıoğlu, 12 Haziran seçimleri sonucuna göre sandıktan çıkan...

Demokrat Parti (DP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Bıyıklıoğlu, 12 Haziran seçimleri sonucuna göre sandıktan çıkan milli iradeye saygılı olduklarını söyledi.
DP'nin kurulduğu günden bu yana en düşük oyunu 12 Haziran'da aldığını belirten Ahmet Bıyıklıoğlu, Celal Bayar ve Adnan Menderes'in 61 yıl önce yaktığı demokrasi meşalesini sürdürmeye kararlı olduklarını söyledi. DP'nin 2007 seçimlerinde Manavgat'ta 5 bin 755 oy aldığını belirten Bıyıklıoğlu, son seçimde ise 811 oyda kaldığını kaydetti. Bıyıkloğlı, sözlerini şöyle sürdürdü: "DP ülkemizin demokratikleşmesine büyük katkısı olan partidir. Hiç kimsenin şüphesin olmasın, yiğit düştüğü yerden kalkacaktır. Düşmeyen yiğit, ayağı tökezlemeyen at yoktur. Önemli olan yeniden ayağa kalmaktır. Menderes 61 yıl önce 'Yeter! Söz milletindir' diyerek nasıl iktidara geldi ise halkımız DP'yi önümüzdeki seçimde iktidara taşıyacağından hiç şüphem yok. Siyaset uzun soluklu maraton koşusudur.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler