Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları çalışmalarda, 30 yaşlarındaki G.F isimli bir bayanın çantasında 3 kilo eroin ele geçirildi. KOM Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından Van’dan İstanbul’a giden yolcu otobüsü, D-100 karayolu Kaynaşlı ilçesi mevkiinde durduruldu.
Otobüs, emniyet müdürlüğü bahçesine getirildi. Narkotik köpeği Dizel ile yapılan aramada, otobüste yolcu olarak bulunan G.F. isimli bayanın çantasından yaklaşık 3 kilo eroin çıktı. Bayan gözaltına alınırken otobüs İstanbul’a gitti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz