YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eğlence mekanında olay: 1 ölü, 1 yaralı

Aksaray'da bir otelin restaurantın da meydana gelen olayda vurulan otelin eski müdürü ölürken, otelin işletmecisi de yaralandı

Eğlence mekanında olay: 1 ölü, 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre Aksaray'ın Sultanhanı Belediye Başkanı İsmet Sarı'nın oğlu Ahmet Sarı'nın işletmeciliğini yaptığı Sultanhanı Kasabası çıkışında bulunan Eski İpekyolu Otel'e eğlenmek için gelen Aksaray Merkeze bağlı İncesu Kasabasının eski belediye başkanı Servet Turgut oğlu B.T(37) otelin restaurantında nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çalışanlarla tartışmaya başladı.

Olaya müdahale eden otelin işletmecisi Ahmet Sarı ve otelin eski müdürü Abdullah Atar B.T'yi restauranttan çıkarmak isteyince tartışma büyüdü. B.T üzerinde taşıdığı tabancayı çıkartarak işletmeci Ahmet Sarı(40) ve Abdullah Atar'a ateş etmeye başladı. Abdullah Atar olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan Ahmet Sarı ambulansla Aksaray Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olaydan sonra firar eden B.T'nin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Olayda hayatını kaybeden otelin eski müdürü Abdullah Atar daha önce çalıştığı işyerini ziyaret etmek için otelde bulunduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler