YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

(Ek Bilgilerle Yeniden)Zirvede Fenerbahçe Sohbeti

Fenerbahçe'nin Euroleague şampiyonluğu, bugün İstanbul'da başlayan Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 25. Kuruluş Yıldönümü Zirvesi'nin de gündemindeydi. Zirveye katılan Yunanistan Cumhurbaşkanı

Fenerbahçe'nin Euroleague şampiyonluğu, bugün İstanbul'da başlayan Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 25. Kuruluş Yıldönümü Zirvesi'nin de gündemindeydi. Zirveye katılan Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sırbıstan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ivica Daçiç arasındaki sohbetin konusu Fenerbahçe'nin şampiyonluğuydu.

TOPLANTIDA FENERBAHÇE MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvede Sırbistan Başbakan Birinci Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ivica Daçiç'in konuşmasının ardından teşekkür ederek sözü Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna getirdi. Erdoğan, "Bir teşekkürüm daha var. Üyesi olduğumuz Fenerbahçe Avrupa lignde şampiyon oldu. Koç Obradovic Sırbistanlı. Takımda oynayan gerek Bogdanoviç gerek Kaliniç onlar da Sırbistanlı" dedi. Bunun üzerine Sırp Bakan Daçiç "Bu ortak zaferimiz" karşılığını verdi.

"GÜZEL BİR DAYANIŞMA İLE FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLDU"

Sözlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kez Yunan mevkidaşına dönerek, "Tabi Yunanistan Cumhurbaşkanı değerli dostum o da üzülmesin. Onların da yine mensubu olan Kostas Sloukas...o da Yunanistanlı, o da Fenerbahçeli. Güzel bir dayanışma ile Fenerbahçe Avrupa şampiyonu oldu. Bundan dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Gururluyuz. Fair play içinde bunların gerçekleşmesi bizi ayrıca mutlu etmiştir" diye konuştu.

"FENERBAHÇE ÇOK İYİYDİ"

Zirve öncesi çektirilen aile fotoğrafından sonra da konu yine Fenerbahçe'nin şampiyonluğuydu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos birlikte yürürken yanlarına Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Terens Spenser Nikolaos geldi. Olimpiyakos'un şampiyon olmasını beklediğini söyleyen Nikolaos'a Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe çok iyiydi karşılığını verdi. Nikolaos Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın neden final maçına gelmediğini sordu. Erdoğan da protokol müdürü aracılığıyla, Ankara'da düzenlenen AK Parti kongresi sebebiyle maça gelemediğini söyledi.

(FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler