Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’nın yapmış olduğu operasyon sonucunda 4.125 kğ esrar maddesi ile 984 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi.
Edilen bilgilere göre Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’nın 10 Ocak 2014 tarihinde Elazığ – Diyarbakır karayolu üzerinde icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetleri esnasında bir yolcu otobüsünde yapılan aramalarda toplam 4.125 Kğ esrar maddesi ile 984 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildiği ve ele geçirilen maddelere el konulduğu öğrenildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ettiği ise gelen bilgiler arasında.
Ajans23/Arzu akın
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz