Elazığspor Yönetim Kurulu’nun oyçokluğuyla aldığı karar sonucu Elazığspor Kulübü Derneği Üyeliği’nden isimleri silinen delegelerin uygulamaya tepkileri devam ediyor.
Selçuk ÖZTÜRK Başkanlığı’ndaki Yönetim Kurulu’nun 30 Nisan 2012 Tarih ve 1033 Sayılı Toplantısı’nda 24 yöneticiden 13’ünün imzasıyla ve oyçokluğuyla aldığı karar sonucu; üyeliği silinen 92 isimden; Elazığspor Eski Asbaşkanı Aziz ÇELİK’in ardından; yazılı açıklama yapan Eski yöneticilerden Oğuzhan ARSLAN, Zülküf ALTINTAŞ, Yusuf Zeki KILIÇCI, Ragıp YAŞLI, Kemal KARATAŞ ve Engin KARATAŞ da uygulamaya tepkilerini dile getirdiler.
Elazığsporlu eski yöneticiler yaptıkları yazılı açıklamada çeşitli dönemlerde Elazığspor’da yöneticilik yapmış ve Bordo-Beyazlı Kulübe destek vermiş insanların, bu yöntemle ifşa edilmesinin artniyetli bir davranış olduğunu belirttiler.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz