YURTHABER

Karabük
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elif Güneri’nin hedefi altın madalya

Rusya’nın Ulan Ude kentinde yapılan Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda 81 kiloda gümüş madalya kazanan ve kariyerinde Avrupa Şampiyonluğu bulunan Elif Güneri, hedefinin Dünya Şampiyonu olmak olduğunu söyledi.Milli boksör Elif Güneri, antrenörü Baykan Arslan ile birlikte Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret etti.Ziyarette konuşan Başkan Vergili, ziyaretten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Elif Güneri’nin hedefi altın madalya

Rusya’nın Ulan Ude kentinde yapılan Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda 81 kiloda gümüş madalya kazanan ve kariyerinde Avrupa Şampiyonluğu bulunan Elif Güneri, hedefinin Dünya Şampiyonu olmak olduğunu söyledi.
Milli boksör Elif Güneri, antrenörü Baykan Arslan ile birlikte Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Başkan Vergili, ziyaretten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Elif Güneri’nin çok iyi bir sporcu olduğunu ifade eden Vergili, "Ülkemizi ve şehrimizi temsil eden Elif Güneri kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Daha uzun yıllar spora devam ederek, şehrimizi ve Türkiye’yi temsil edeceğine inanıyorum. İnşallah genç arkadaşlarımızda Elif Hanım’ı örnek alacaktır. Bu hususta da belediyemiz ve meclis üyelerimiz çok duyarlı davrandılar. Elif Hanım’ın ismini yaşatmak ve ufakta olsa ödül vermek sureti ile destek olup onurlandırmaya çalıştık" dedi.
Dünya ikincisi Elif Güneri ise, "Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Hedefim her zaman ülkemi en iyi şekilde temsil etmektir. Kariyerimde Avrupa Şampiyonluğu, 3 tane dünya 3’üncülüğü vardı. Şimdi de Dünya 2’cisi oldum. Daha çok çalışıp Dünya Şampiyonu olmak istiyorum. En büyük hayallerimden bir tanesi bu. Daha çok çalışıp Karabük’e altın madalyayı getirmek istiyorum" diye konuştu.
Karabük Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısında alınan karar doğrultusunda Belediye Başkanı Vergili, dünya ikincisi ve Avrupa Şampiyonu Elif Güneri’yi 5 adet Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Elif Güneri’nin hedefi altın madalya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler