YURTHABER

Kapat

Engelliler haftasını unutmadı

AK Parti Başiskele, engelliler haftasını unutmadı

Engelliler haftasını unutmadı

Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu, kadın kolları başkanı Hacer Çakır, Teşkilat Başkanı Fahri Uslu, Sosyal İşler Başkanı Şevki Serim, Tanıtım ve Medya Başkanı Harun Şağban ve yönetim kurulu üyesi Büşra Koral, Engelliler Haftası kapsamında Başiskele’deki ilk ve tek özel eğitim sınıfının bulunduğu 8. Boru İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Burada öğrencilerle bir araya gelen partililer, tüm öğrencilerin doğum gününü aynı anda kutlayıp, hepsine birer yaş günü pastası ikram etti.

8. Boru İlköğretim Okulu Müdürü Derebey Koç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şöyle konuştu: “ Özel eğitim sınıflarının amacına uygun olarak kullanılması çok önemli. Sınıfımızda toplam 26 öğrencimiz var. Bu tür sınıflar da kadro çok önemli. Son derece özverili çalışan öğretmenlerimiz var. Hepsi kendi çocukları gibi öğrencilerimize ilgi gösteriyor”

Başkan Mhemet Ustaoğlu ve partililer tek tek öğrencilerle ilgilendi. Hoş sohbetlerin yaşandığı buluşmada öğrencilerin mutluluğu da gözlerinden okunuyordu. Başkan Ustaoğlu, okul yönetimiyle yaptığı sohbette; İlçemizde tek olan bu sınıfın önemine değinerek, “ Büyük özveriyle çalışan okul yönetimi ve öğretmenlerimize teşekkür ederim. Öğrencilerin enerjisi, buradaki huzurun âdete göstergesi” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat