YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ereğli'de batan gemide bir kişi daha kurtarıldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde batan gemiden 2 saatlik arama sonrasında bir kişi daha kurtarıldı. Ereğli açıklarında...

Ereğli'de batan gemide bir kişi daha kurtarıldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde batan gemiden 2 saatlik arama sonrasında bir kişi daha kurtarıldı.

Ereğli açıklarında batan Kamboçya bandıralı gemiden bir kişi daha kurtarıldı. Geminin batmasının ardından başlatılan arama çalışmalarının ardından geminin bayan aşçısı da kurtarıldı. Geminin ikinci ve üçüncü kaptanının da kurtulduğu olayın ardından kurtarılan bayan aşçının, yanında iki kişinin daha olduğu ve onların da sağ olduğunu söylediği öğrenildi. Sahil Güvenlik ve Erdemir kurtarma botlarına verilen bu bilgi sonrasında arama çalışmaları bu yönde devam ettirildi. Arama çalışmaları sırasında boş bir filika bulundu. Aramalarda başka bir mürettebata rastlanılmadığı ifade edildi.

Son alınan bilgilere göre ise gemide toplam 11 mürettebatın olduğu ve bunlardan 10’unun Ukrayna birinin de Gürcü asıllı olduğu öğrenildi.

Arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler