Erzurum İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantısı, İl Özel İdaresi Meclis salonunda gerçekleşti.
Meclis üyeleri toplantı da mülkü Özel İdaresine ait olan Kuloğlu Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Site Dadaş İş Merkezi’nin 3, 4, 5. katlarının İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına tahsis edilmesi kararı vardı.
Konuyla ilgili söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, “Yıllık olarak 4 bin 500 başvuru alıyoruz. Bunların kimi yaşlı kimi ise özürlü. Bize tahsis edilen alan küçük ve yetersiz olduğundan gelen müracaatlara ve velilere istenilen hizmeti sağlayamıyoruz. Bu nedenle şu anda Valilik binasının 4’ncü katında bulunan yerimizi taşımak istiyoruz. Yeni yapılan yer 3 kat ve geniş. Ulaşımı ise daha kolay olduğundan vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebiliriz.” diye konuştu.
Bilge’nin konuşmasının ardından gündem maddesi meclis üyelerinin kabulüne sunuldu. Madde kabul edilerek Site Dadaş İş Merkezi’nin 3, 4, 5. katlarının İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına tahsis edilmesi karar verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz