YURTHABER

Kapat

Eşine Bakmak Için 89 Yaşında Kağıt Topluyor

Sivas'ta, 89 yaşındaki İzzet Arslan, felç geçirip yatağa mahkum olan eşine bakabilmek için gece gündüz...

Eşine Bakmak Için 89 Yaşında Kağıt Topluyor

Sivas'ta, 89 yaşındaki İzzet Arslan, felç geçirip yatağa mahkum olan eşine bakabilmek için gece gündüz kağıt topluyor. Arslan, “Ben bu yaşta çalışmayıp hırsızlık yapsam kimsenin yüzüne bakamazdım.” dedi.

Geçen sene beyin felci geçirerek yatağa mahkum kalan eşinin, şimdi de iltihaplı romatizmadan hastaneye kaldırıldığını söyleyen İzzet Arslan, devletten 3 ayda bir aldığı yaşlılık maaşıyla tedavi masraflarını karşılayamayınca kağıt toplamaya başladığını söyledi. Anne ve babalara itaat edilmesi gerektiğini vurgulayan Arslan, "Benim ikisi erkek 5 çocuğum var. Şu an eşimle birlikte 5 kişiye de ben bakıyorum. Devletten 3 ayda bir aldığım yaşlılık maaşıyla geçinemediğim için 6 yıldır çöplerden kağıt topluyorum. Bu devirde, anne babaya hürmet kalmamış. Lütfen yaşlılarımızın, anne ve babalarımızın kalplerini kırmayalım, isteklerini yerine getirelim. Ben bu yaşta çalışmayıp hırsızlık yapsam kimsenin yüzüne bakamazdım. Önemli olan kalbin doğruluğu. Kalp doğru olunca, Allah da ona göre size yardım eder." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat