YURTHABER

Kapat

Eski Pazar Caddesi Ağaçlandırıldı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Osmaniye Mahallesi Eski Pazar Caddesi ağaçlandırıldı.

Eski Pazar Caddesi Ağaçlandırıldı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Osmaniye Mahallesi Eski Pazar Caddesi ağaçlandırıldı.

Tarihinde ilk defa ağaçlandırılan bölgeye alev ağacı, pirnal meşe ve ligustrum ağaçlarından oluşan 108 fidan dikildi. Gemlik Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan ağaçlandırmada her mevsim yeşil kalan ağaçların tercih edilmesi dikkat çekti.

Park Bahçeler sorumlusu Hasan Erdem, alev ağacı yaprağının yeşil ve kızıl renklerle bölgeye renk katacağını, pirnal meşe ve ligustrum ağaçlarının da her mevsim yeşil kalabilen ağaçlar olduğunu söyledi. Ağaçların bakım ve sulamasının büyük bir titizlikle yapılacağını belirten Erdem, ağaçlar büyüdüğünde caddenin çehresinin değişeceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat