YURTHABER

Kapat

Eskioğlu Dualarla Uğurlandı

Kastamonu Taşköprü’lü ve Yalova Vali yardımcısı Saim Eskioğlu’nun Annesi Fevziye Eskioğlu bugün düzenlenen...

Eskioğlu Dualarla Uğurlandı

Kastamonu Taşköprü’lü ve Yalova Vali yardımcısı Saim Eskioğlu’nun Annesi Fevziye Eskioğlu bugün düzenlenen cenaze merasimin ardından dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavi gördüğü Yalova Özel Hastanesinde hayata gözlerini yuman 76 Yaşındaki Fezziye Eskioğlu‘nun cenazesi Cuma namazına müteakip Merkez Taş Cami’de kılınan cenaze namazının ardından zımbıllı tepe kabristanlığında defnedildi.

Eskioğlu’nun Cenaze törenine Kastamonu valisi Erdoğan Bektaş, 23 Dönem Kastamonu Milletvekili Hasan Altan, 22 Dönem Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım ve Taşköprü Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Balcıoğlu’nun yanı sıra çok sayıda yakını ve seveni katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat