SPOR

"Eskişehir taraftarına hayranım"

Eskişehirspor'un yeni transferi Ragıp Başdağ, Kayserispor'da oynadığı dönemde kırmızı siyahlı ekibin taraftarına hayran kaldığını belirterek, "Eskişehirspor'a gelmemde ki en büyük etken taraftardır" dedi.

"Eskişehir taraftarına hayranım"

Eskişehirspor'un yeni transferi Ragıp Başdağ, Kayserispor'da oynadığı dönemde kırmızı siyahlı ekibin taraftarına hayran kaldığını belirterek, "Eskişehirspor'a gelmemde ki en büyük etken taraftardır" dedi.

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde bulunan Green Park Otel'de yeni sezona hazırlanan Eskişehirspor, günde çift idmanla güç depoluyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, kondisyon ağırlıklı birinci etap kampında futbolcularına disiplinden taviz vermiyor. Antrenman öncesi yardımcılarına direktifler veren Çalımbay, futbolcularını tek tek izliyor. Eskişehirspor'un Kayserispor'dan transfer ettiği Ragıp Başdağ da performansı ve hırsıyla teknik heyeti memnun ediyor.

Kayserispor'da oynadığı dönemden bu yana Eskişehirspor taraftarına hayran olduğunu açıklayan Ragıp Başdağ, "Ben Kayseri'de oynarkan mükemmel bir taraftarı vardı. Eskişehirspor'a gelmemde çok büyük etkisi oldu. Ayrıca büyük bir camia. Onların da desteğiyle çok iyi yerlere gelebiliriz. Futbolcu için istenmek çok önemli. Daha sonra da taraftar desteği ortaya çıkıyor. Bunların hepsi birarada olunca da buraya gelmem benim açımdan çok iyi oldu" dedi.

Kırmızı siyahlı ekibin gol yollarında en güvendiği isimlerin başında gelen Serdar Özbayraktar ise yeni sezonda ilk 5'i zorlayacaklarını belirterek şunları söyledi:

"Şu an Gerede kampında takım olarak tüm oyuncular hazır değil. Geçen sezon ligi iyi bir yerde bitirmedik. Yeni sezonda yeni takım arkadaşlarımızla ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. İlk 5'i zorlamak istiyoruz. Ümit Karan'ın takıma katkı sağlayacağına inanıyorum. Türkiye'de isim yapmış bir futbolcu. Galatasaray'da gol krallığı ve uzun yıllar oynamış. Büyük katkı sağlar takımımıza"

Canlı Skor

YORUMLARI GÖR ( 0 )
Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler