YURTHABER

Gaziantep
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fadıloğlu Zekiye Karataş’ın evine konuk oldu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 71 yaşındaki Zekiye Karataş’ın evine konuk oldu.

Fadıloğlu Zekiye Karataş’ın evine konuk oldu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 71 yaşındaki Zekiye Karataş’ın evine konuk oldu. Karataş, kendisine sağlanan hizmetler dolayısıyla Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.
Yaşlıları sık sık ziyaret ederek onlara moral olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Fevzi Paşa Mahallesinde ikamet eden 71 yaşındaki Zekiye Karataş’ın evine misafir oldu. Şehitkamil Belediyesi tarafından yaşlılara sağlanan hizmetlerin önemini anlatan Zekiye Karataş, tüm ihtiyaçlarının karşılanmasının kendisini çok memnun ettiğini ifade etti.
“Başkanımızı çok seviyorum”
Ziyarette konuşan Zekiye Karataş, “Ben, Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ndan çok memnunum. Allah, Başkanımızdan bin kere razı olsun. Başkanımızı çok seviyorum. Başkanımız bize her türlü hizmeti sunuyor. Daha ne yapsın. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
“Yaşlılarımızın duası en büyük ödül, en büyük hediyedir”
Ziyaret sonunda açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bugün Zekiye teyzemizi ziyarete geldik. Zekiye teyzemiz yalnız yaşıyor. Kendi yaşantısını idame ettirmeye çalışıyor ama sağlık problemleri olduğu için de hareket etmede biraz zorluk yaşıyor. Sağ olsun Vefa Hizmeti projemizde görevli arkadaşlarımız belirli aralıklarla gelip Zekiye teyzemizin ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Biz de gelip Zekiye teyzemizin bir çayını içmek istedik. Sağ olsun bizi misafir etti. Allah, kendisinden razı olsun. Eşi yaklaşık 20 yıl önce rahmetli olmuş. Allah, cennetinde buluştursun inşallah. Allah; sağlık, sıhhat versin. Biz büyüklerimizin duasına talibiz. Yaşlılarımızın duası bizim için en büyük ödül, en büyük hediyedir. Bugün Zekiye teyzemizin hayır duasını aldık. Allah, kendisini başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.

Fadıloğlu Zekiye Karataş’ın evine konuk oldu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler