Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi, kadınların toplum içindeki statülerinin farkına varmaları ve karşılaştıkları sorunlarla başa çıkabilmelerine yönelik olarak farkındalık çalışması başlattı.
Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi, eğitim programlarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, kişisel farkındalık oluşturmaya yönelik olarak hazırlanan Farkındalık Çalışması, Sıcaksular Bölgesi’nde bulunan Kadın Danışma ve Dayanışma hizmet binasında başladı. Kadınların toplum içindeki statülerini fark etmelerini ve olumsuz durumlarda direnç ve yöntem geliştirmelerinin amaçladığı eğitimler, 14 hafta boyunca devam edecek. Prof. Dr. Gülten Seber ve Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi uzmanları tarafından yürütülecek eğitimlerde, iletişim, şiddet, toplumsal cinsiyet rolleri, kadın hakları, ayrımcılık, anayasal ve medeni haklar gibi konularında da paylaşımlarda bulunularak, kadınların sosyal yaşamdaki rolleri hakkında da bilgi paylaşımı sağlanacak.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz