YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Felçli Geldi, Yürüyerek Taburcu Oldu

Giresun’un Espiye ilçesinde ikamet eden 69 yaşındaki Mehmet Büyükrüzgar, sol tarafındaki felç nedeniyle Medical Park...

Felçli Geldi, Yürüyerek Taburcu Oldu

Giresun’un Espiye ilçesinde ikamet eden 69 yaşındaki Mehmet Büyükrüzgar, sol tarafındaki felç nedeniyle Medical Park Samsun Hastanesi’ne başvurdu.

Yapılan tetkikler sonucunda iki şah damarının da tama yakın tıkanıklık olduğu tespit edildi. Medical Park Samsun Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahı Yrd. Doç. Atilla Saraç tarafından hemen ameliyata alındı. Hasta her iki şah damarından başarılı bir operasyon geçirdi. Ameliyattan sonra tedavisine devam edilen hasta, sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

Dr. Atilla Saraç, “Bu hastalık bazen ani görme kaybı, kollarda, bacaklarda geçici felçlerle ilk olarak kendini gösterebildiği gibi ani gelişen kalıcı felçlerle yaşam kalitesini bozup hayati tehlikede oluşturmaktadır. Bu hastalar felç geçirmeden saptanabilirse hastalar uyutulmadan lokal anestezi ile ortalama 45 dakika süren ameliyatla sağlığına kavuşturabilmektedir” dedi.

Mehmet Büyükrüzgar ise, “Kısa zaman da sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum. Bu kadar çabuk ayağa kalkabileceğimi düşünmüyordum. Medical Park Samsun Hastanesi çalışanlarına ve özellikle sağlığıma kısa zaman da kavuşmamı sağlayan Yrd. Doç. Dr. Atilla Saraç’a teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler