YURTHABER

Gaziantep
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Araban’da "Bizim İçin Değerlisiniz’’ projesi umut oldu

Gaziantep’in Araban ilçesi Kaymakamlığınca 2020 yılında hayata geçirilen ve tam bağımlı yatağa mahkum yaşayan engelli vatandaşların umudu olan ‘’Bizim İçin Değerlisiniz’’ projesinin 2’inci etabında 12 hastaya daha hasta yatağı hediye edildi.Araban Kaymakamlığı koordinesinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Araban Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce yürütülen ve Araban SYDV tarafından desteklenen Araban Kaymakamlığı’nın ‘’Bizim İçin Değerlisiniz’’ projesinin 2’inci etabına geçildi.

Gaziantep’in Araban ilçesi Kaymakamlığınca 2020 yılında hayata geçirilen ve tam bağımlı yatağa mahkum yaşayan engelli vatandaşların umudu olan ‘’Bizim İçin Değerlisiniz’’ projesinin 2’inci etabında 12 hastaya daha hasta yatağı hediye edildi.
Araban Kaymakamlığı koordinesinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Araban Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce yürütülen ve Araban SYDV tarafından desteklenen Araban Kaymakamlığı’nın ‘’Bizim İçin Değerlisiniz’’ projesinin 2’inci etabına geçildi. İlçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahallelerde yatağa bağımlı yaşayan 12 tam bağımlı hastayı evlerinde ziyaret eden Araban Kaymakamı Abdulhamit Mutlu ve eşi Nesrin Mutlu tam bağımlı hastalara hasta yatağı hediye etti. Yatağa mahkum olarak yaşayan tam bağımlı hastaları evlerinde ziyaret ederek hasta yatağı hediye eden Araban Kaymakamı Abdulhamit Mutlu ve eşi Nesrin Mutlu’ya Araban Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Murat Tilki ve Araban SYDV Müdürü Orhan Behcet de eşlik etti. Araban ilçesinde engelleri ve rahatsızlıkları nedeniyle yatağa mahkum yaşayan tam bağımlı hastalar, Kovid-19 koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında getirilen kısıtlamalarla tamamen hayattan soyutlandı. Virüs bulaşma riski nedeniyle kimsenin ziyaretine bile gitmediği hastalara ilçe Kaymakamı Abdulhamit Mutlu umut oldu. "Bizim için değerlisiniz Projesi kapsamında temin edilen hasta yataklarının teslim edildiği tam bağımlı engellilerin yeni yataklarına yerleşen hastaları evlerinde ziyaret eden Kaymakam Mutlu ziyaret sırasında yatağa bağımlı yaşayan hastalara, ihtiyaçlarını sordu. Mutlu, gerekli hijyen ve sosyal mesafe kurallarına riayet ederek gerçekleştirdiği programda hastaları tek tek ziyaret etti. Hal, hatır ve isteklerini sordu. Kaymakam Mutlu, bir süre sohbet ettiği yatalak hastaların hem tedavi sürecinde hem de ihtiyaçlarının temini için gerekli imkanların seferber edileceğini söyleyerek, hastalara umut olup yüzlerini güldürdü.

Araban’da "Bizim İçin Değerlisiniz’’ projesi umut oldu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler