YURTHABER

Trabzon
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Genç’ten emekli personele vefa

Trabzon’un Ortahisar ilçe Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, emekli olan 34 personele Trabzonspor forması hediye etti.Ortahisar Belediyesi, emekli olan personellere plaket töreni düzenledi.

Trabzon’un Ortahisar ilçe Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, emekli olan 34 personele Trabzonspor forması hediye etti.
Ortahisar Belediyesi, emekli olan personellere plaket töreni düzenledi. Törene katılan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 2020 ve 2021 yıllarında emekli olmaya hak kazanan 34 personele isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor forması ile teşekkür plaketi takdim etti.
Başkan Genç, 2014 yılında fiili olarak kurulan Ortahisar Belediyesinin bugünkü kurumsal yapıya gelmesinde emekli olan personelin çok büyük katkısının olduğunu söyledi. Emekliliğe hak kazanan personelin tecrübesinden azami derecede istifade ettiklerini dile getiren Başkan Genç, “Şehrimiz büyükşehir belediyesi olduktan sonra Ortahisar Belediyemizin kurulmasında hepinizin çok büyük emeği var. Her kuruluşun birtakım zorlukları vardır. Yedi tane belde belediyesinin, merkezdeki 42 mahallemizin, 36 köyümüzün birleşmesi ve il özel idaresinden gelen arkadaşlarımızın entegrasyonuyla hep beraberce, 330 bin 500 nüfusa sahip olan büyük ölçekli belediyemizi kurduk” dedi.
Personele emeklilik hayatlarında aileleriyle birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir yaşam dileyen Başkan Genç, “Şu an fiziki kapasite itibarıyla, bütçesiyle, yaptığı hizmetlerle beraber kurumsallaşma adına önemli bir yere gelmiş olan bu kurumda önemli bir katkınız, emeğiniz var. Bundan dolayı bu emeği, bu katkıyı her zaman takdirle ve teşekkürle karşılıyoruz. Mesai kavramından öte bir çalışma kavramı ortaya koydunuz. Bu tabi ki bir bayrak yarışı. Sizlere huzurda teşekkür etmek ve helalleşmek istedik. Küçük de olsa hatırası kalması adına bir hediye takdimi düşündük. Emeklilik hayatınızın ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu bir şekilde devam etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Umarım bu salgın bütün dünyadan olduğu gibi, şehrimizden de bertaraf olur. Daha güzel günleri hep beraber yine mesai arkadaşlığı duygusuyla devam ettiririz diye düşünüyorum. Hepiniz haklarınızı helal edin. Biz de helal ediyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Başkan Genç’ten emekli personele vefa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler