YURTHABER

Kocaeli
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Hürriyet, Eskişehir’e çıkarma yaptı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ekibiyle birlikte sosyal Eskişehir’e giderek istihdam, üretim ve kültürel faaliyetleri yerinde inceledi.İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Eskişehir’e ekibiyle birlikte çıkarma yaparak, kentteki teknik ve kültürel çalışmaların İzmit’te de kullanılabilmesi amacı ile önemli temaslarda bulundu.İzmit Belediye İzmit Belediye Meclis üyeleri Süleyman Şen, Tuncay Aşkın, Yaşar Kardaş, Ertuğrul Malçok, Başkan Yardımcıları Necat Çakır, Ünal Özmural, Koordinatör Sercan Al, Özel Kalem Müdürü Duygu Çetiner, Fen İşleri Müdürü Burak Efe Erdoğan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Dilek Alp, Park ve Bahçeler Müdürü Aysun Bolat Kılıç, Etüt Proje Müdürü Nilgün Sağıroğlu, Spor Müdürü Mithat Ağa ve İmar ve Şehircilik Müdürü Reyhan Erbayrak ile teknik incelemelerde bulunan Başkan Hürriyet ilk olarak Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ekibiyle birlikte sosyal Eskişehir’e giderek istihdam, üretim ve kültürel faaliyetleri yerinde inceledi.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Eskişehir’e ekibiyle birlikte çıkarma yaparak, kentteki teknik ve kültürel çalışmaların İzmit’te de kullanılabilmesi amacı ile önemli temaslarda bulundu.
İzmit Belediye İzmit Belediye Meclis üyeleri Süleyman Şen, Tuncay Aşkın, Yaşar Kardaş, Ertuğrul Malçok, Başkan Yardımcıları Necat Çakır, Ünal Özmural, Koordinatör Sercan Al, Özel Kalem Müdürü Duygu Çetiner, Fen İşleri Müdürü Burak Efe Erdoğan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Dilek Alp, Park ve Bahçeler Müdürü Aysun Bolat Kılıç, Etüt Proje Müdürü Nilgün Sağıroğlu, Spor Müdürü Mithat Ağa ve İmar ve Şehircilik Müdürü Reyhan Erbayrak ile teknik incelemelerde bulunan Başkan Hürriyet ilk olarak Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükşerşen’i ziyaret etti.
Kentteki sosyal belediyecilik anlayışının gelişiminde ve örnek alınmasında uzun yıllardır en önemli rolü oynayan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükşerşen, ziyaretten ötürü duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Hürriyet ve beraberindeki heyetin bir sonraki durağı kadınların istihdamına yönelik yaptığı çalışmaları ülke genelde örnek alınarak uygulanan Odunpazarı Belediyesi oldu. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile makamında bir araya gelen Başkan Hürriyet ve beraberindeki heyet, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra denizi olmamasına rağmen Porsuk Çayının kıyısında yapay bir plaja da ev sahipliği yapan Kent Park’ta yer alan etkinlik alanları ve kullanılan malzemeler incelendi.
Programın devamında yine yerel halkın üretime katılarak kent ekonomisine katkı sağladığı Eskişehir Tohum Merkezi ziyaret edildi. Yapılan üretimle ilgili hem yetkililerden hem çalışanlardan bilgi alan heyet, daha sonra kadınlara yönelik istihdam alanlarının önemli merkezde seramik, tekstil, hediyelik eşya ve cam atölyeleri incelendi.

Başkan Hürriyet, Eskişehir’e çıkarma yaptı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler