YURTHABER

Kayseri
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Yalçın’a ‘Yılın Hayvanseveri’ beratı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a ilçede hayvanlara yönelik yaptığı çalışmalar nedeniyle Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Veterinerlik Fakültesi tarafından ‘2020 Yılı Hayvanseveri’ beratı verildi.Veterinerlik Fakültesi önünde düzenlenen törende konuşan ERÜ Rektörü Prof.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a ilçede hayvanlara yönelik yaptığı çalışmalar nedeniyle Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Veterinerlik Fakültesi tarafından ‘2020 Yılı Hayvanseveri’ beratı verildi.
Veterinerlik Fakültesi önünde düzenlenen törende konuşan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Başkan Yalçın’ın hayvanlara yönelik yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu belirterek, “Hayvanlara gösterdiği derin saygı, yakın ilgi ve büyük sevginin yanında, onların da biz insanlar gibi yaşama hakkına sahip olduğu inancıyla, sokak hayvanları için ideal barınma, sağlık ve beslenme koşullarını sağladı. Ayrıca gereken tedaviyi almaları için her türlü desteği kesintisiz vermesinin yanında, sahipli hayvanlara da özel donanımlı alanları oluşturması, örnek projeleri geliştirmesi nedeniyle Veteriner Fakültesi tarafından 2020 Yılın Hayvanseveri Beratı verilmesi oy birliğiyle kabul edilmiştir” dedi.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da, yaptıkları çalışmaların bir gönül işi olduğunu belirterek, “Bu işler çok ta büyük yatırımlar isteyen işler değil. 4 bin metrekare alanda Köpek Barınma Evini geçen yıl hizmete açarak doğal bir ortam gerçekleştirdik. Bin 500 hayvana ev sahipliği yaptık. 750’sinin tedavisi buradaki hastanede tamamlandı. Ayrıca Yamaç Paraşütü İniş Alanı yanında minik dostlarımız için 2 kilometrelik Pati Yolu yaptık. Kediler için kullanılmayan araç lastiklerinden barınak yaptık. Bunların yanında üreticilerimizin verimlerini yüzde 20 oranda artıran koyun banyoluğunu hizmete soktuk. Kültürümüzde merhamet etmeyene merhamet edilmez denir” diye konuştu.
Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci ise, örnek ve model çalışmaları için Başkan Yalçın’a teşekkür etti.
Konuşmaların ardından ERÜ Rektörü Mustafa Çalış, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a 2020 Yılı Hayvanseveri Beratı takdim etti.

Başkan Yalçın’a ‘Yılın Hayvanseveri’ beratı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler