YURTHABER

Kapat

Bayraklı’da zabıtalardan pazar yerlerine sıkı korona virüsü denetimi

Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüsü salgını kapsamında tedbiri elden bırakmayarak pazar yerlerinde sürekli denetim yapıyor, vatandaşların HES kodlarını sorguluyor.Pazar yerlerinde esnaf ve vatandaşlara yönelik korona virüsü tedbirlerini uygulamaya devam eden Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, maskesiz girişlere izin vermiyor.

Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüsü salgını kapsamında tedbiri elden bırakmayarak pazar yerlerinde sürekli denetim yapıyor, vatandaşların HES kodlarını sorguluyor.
Pazar yerlerinde esnaf ve vatandaşlara yönelik korona virüsü tedbirlerini uygulamaya devam eden Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, maskesiz girişlere izin vermiyor. Emniyet müdürlüğü ekipleriyle koordineli şekilde ilçede kurulan 17 pazar yerinde girişleri ve çıkışları kontrol altına alan ekipler, alışverişe gelenlerin ateşini ölçüyor, HES kodlarını sorguluyor. Girişlerde vatandaşların öncelikle ellerini dezenfekte etmeleri istenirken, ekipler, vatandaş ve pazarcı esnafına sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymaları için de ikazlarda bulunuyor.
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ekiplerimiz, pazar yerlerinde toplum sağlığı için kontroller yaparak, ilçe sakinlerimizi dikkatli olmaya ve kurallara uymaya davet ediyor. Ümit ediyoruz ki, hepimizin ihtiyacı olan sağlıklı, güzel günlere yakın zamanda kavuşuruz ve yine hep birlikte oluruz. Bugünleri de atlatacağız" diye belirtti.

Bayraklı’da zabıtalardan pazar yerlerine sıkı korona virüsü denetimi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat