YURTHABER

Şanlıurfa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyazgül muhtarlarla bir araya geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bölge muhtarları ile bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledi.Her defasında vatandaşlar ile bir araya gelerek ortak akıl ile istişarenin önemine vurgu yapan Beyazgül, Göktepe Mahallesinde bölge muhtarları ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bölge muhtarları ile bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledi.
Her defasında vatandaşlar ile bir araya gelerek ortak akıl ile istişarenin önemine vurgu yapan Beyazgül, Göktepe Mahallesinde bölge muhtarları ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Bölge Muhtarları Halil Bulut ve İsmail Emek’in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu, bölge muhtarları ve büyükşehir belediyesi birim amirleri katıldı.
Burada bir açıklamada bulunan Beyazgül, “Seçimde bize vermiş olduğunuz çok yüksek ve güzel destekleriniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Birkaç gün önce 2. yılımızı tamamladık, televizyonlara beraber çıktık ve halkımızın önünde neler yaptığımızı anlattık ama inanın birçoğunu anlatmaya fırsat bulamadık. Pandemi döneminde hiçbir mazeret üretmedik, hizmet ürettik. Her bir ilçe merkezimizde bakım onarım yaptık. Asfalt şantiyemizi kurduk tasarruf sağladık. Kamyonlarımızı aldık, tasarruf sağladık. Beton santralimizi kurduk tasarruf sağladık. Kendi kilitli parke taşımızı üretiyoruz, tasarruf sağlıyoruz ve kaliteli bir şekilde bunları üretirken diğer taraftan ise tasarruf sağlıyoruz. Sonra da bu tasarrufu hizmete dönüştürüyoruz. Kızılay Meydanını kamulaştırdım. Daha sonra Ticaret ve Sanayi Odasının yerini kamulaştırdım ve orayı da yıkacağız. Güzel bir park, hizmet binamızı yıkıp güzel bir park yapacağız. Şanlıurfa turizm şehri demekle turizm şehri olmaz. Turizm şehrini turizmin aslına döndüreceksiniz. Eski Urfa merkezini ortaya çıkarıyoruz. Kale arkasını yıktık, nekropool alanını yıktık, merkezde yıktık. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum her zaman AK Belediyecilik olarak emrinizdeyiz” dedi.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise, “Bizler geçmişte olduğu gibi hep birlikte, yan yana, kuvvetle yolumuza devam ettik. İnşallah biz bugünde beraberiz, yarın da hep birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hizmet partisi, milletin partisi AK Partide yan yana hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Beyazgül muhtarlarla bir araya geldi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler