YURTHABER

Bingöl
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bingöl Valisi Ekinci, Covid-19 aşısı oldu

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, devlet hastanesine giderek Koronavirüs ( Covid-19) ile mücadele kapsamında aşı oldu.Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de Covid-19 ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama çalışması devam ediyor.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, devlet hastanesine giderek Koronavirüs ( Covid-19) ile mücadele kapsamında aşı oldu.
Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de Covid-19 ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama çalışması devam ediyor. Sağlık çalışanlarına ikinci doz aşılamasının ile belirlenen yaş kriterlerindeki vatandaşların aşı çalışmaları da devam ederken, Vali Kadir Ekinci’de devlet hastanesine giderek Covid-19 aşısını yaptırdı. Kent genelinde şimdiye kadar 6 bin 223 adet aşı yapıldığını belirten Vali Ekinci, “Bugün itibariyle 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 60 yaş ve üzeri eşlerinin aşılanmaları başlamıştır” dedi.
Vali Ekinci daha sonra aşı için sıralarını bekleyen vatandaşları görüşerek, aşının tüm insanlık için şifa olması dileklerini iletti.

Bingöl Valisi Ekinci, Covid-19 aşısı oldu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler