YURTHABER

Muğla
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bodrum Limanı’nda çalışmalar devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum Limanı’nda başlattığı 9 milyonluk yatırımın çalışmaları ara vermeden devam ediyor.Bodrum Limanı’nda yaklaşık 20 bin metrekare alanda Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan elektrik, mekanik, yangın alt yapı imalatları, yürüyüş alanları, oyun grupları çalışmaları devam ediyor.Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Limanı’nın daha modern bir görünüme kavuşması ve gerekli alt yapı düzenlemelerinin yapılarak vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi bakımından liman çalışmalarını hızlandırdı.Andezit Taşı döşenmeye başlandı9 Milyon TL yatırımla düzenlenmeye başlanan limanda elektrik, mekanik, yangın alt yapısı tamamen yenilenecek ve liman içerisindeki oyun grupları engelli vatandaşların da yararlanabilmesi için yenileri ile değiştirilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum Limanı’nda başlattığı 9 milyonluk yatırımın çalışmaları ara vermeden devam ediyor.
Bodrum Limanı’nda yaklaşık 20 bin metrekare alanda Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan elektrik, mekanik, yangın alt yapı imalatları, yürüyüş alanları, oyun grupları çalışmaları devam ediyor.
Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Limanı’nın daha modern bir görünüme kavuşması ve gerekli alt yapı düzenlemelerinin yapılarak vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi bakımından liman çalışmalarını hızlandırdı.

Andezit Taşı döşenmeye başlandı
9 Milyon TL yatırımla düzenlenmeye başlanan limanda elektrik, mekanik, yangın alt yapısı tamamen yenilenecek ve liman içerisindeki oyun grupları engelli vatandaşların da yararlanabilmesi için yenileri ile değiştirilecek. Kamuoyunu uzun süre meşgul eden, Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleri sonucu Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’nden geçen Bodrum Limanı zemin döşemeleri de andezit taşı olarak döşenmeye başlandı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum Limanı’nda devam eden çalışmaların mayıs ayı başına kadar tamamlanacağını ve Muğla’nın güzel ilçesi Bodrum’a yakışan bir limanın vatandaşlara hizmet vereceğini söyledi. Başkan Gürün; “Birbirinden değerli 13 ilçesi ile Muğlamız bir şehirden fazlası. Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak önem ve aciliyet sırasına göre hizmetlerimizi hayata geçiriyor, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Güzel ilçemiz Bodrum’da limanda başlattığımız çalışmalarımızda hızlı ilerliyor. Bodrum’un dokusuna, tarihine, mavisine uygun liman çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Muğla’mıza değer katan projeleri hayata geçirmeye, bu büyük aileye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Bodrum Limanı’nda çalışmalar devam ediyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler