YURTHABER

Aydın
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Efeler’de bisiklet yolu yapımına başlandı

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentte alternatif ve sağlıklı yeni bir ulaşım ağı oluşturmak için bisiklet yolu yapımına başladı.Efeler’de motorlu taşıtların neden olduğu hava kirliliğinin önüne geçmek, vatandaşa daha sağlıklı bir ulaşım hizmeti sunmak ve kent içi ulaşımda alternatif oluşturmak amacıyla bisiklet kullanımını artırmak isteyen Efeler Belediye Başkanı M.

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentte alternatif ve sağlıklı yeni bir ulaşım ağı oluşturmak için bisiklet yolu yapımına başladı.
Efeler’de motorlu taşıtların neden olduğu hava kirliliğinin önüne geçmek, vatandaşa daha sağlıklı bir ulaşım hizmeti sunmak ve kent içi ulaşımda alternatif oluşturmak amacıyla bisiklet kullanımını artırmak isteyen Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın talimatıyla kolları sıvayan Fen İşleri Müdürlüğü personeli, kentte bisiklet yolu yapımına başladı.
Mimar Sinan Mahallesi 2435 numaralı sokakta yapılan ilk çalışmada kaldırımlardaki taşları iş makinesi yardımı ile söken belediye personeli, yapılacak bisiklet yolunun zeminini oluşturmaya başladı.
Efeler’de temiz bir havaya, temiz bir çevreye ve hareketli bir yaşama ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Atay şunları söyledi; “Dünyanın modern kentlerinin bu unsurların bir araya getirilerek kurulduğunu gözlemliyoruz. Şehrimizi her yönden modern dünyanın ihtiyaçlarına göre tasarlıyoruz ve bu hususta sağlıklı yaşam için bisiklet kullanımı önemseyerek kentimiz için alternatif ulaşım oluşturmak amacıyla bu adımı attık. Yapımına başladığımız bisiklet yolu ile vatandaşlarımız motorlu taşıtların neden olduğu hava kirliliğine mahkûm olmadıklarını, alternatif ve sağlıklı ulaşımın mümkün olduğunu görecekler. Bisiklet yollarımız ile kentimize farklı bir hava katacağımıza inanıyorum.”

Genişliğinin 2.40 metre olacağı duyurulan bisiklet yolunun parkuru, emniyet şeridi ve kaldırım ilave edilmesiyle 4 metreye kadar çıkacak. Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürlüğü kavşağından Mimar Sinan Caddesi’ne kadar uzanacak olan 1. etap işlemlerinin 1 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Efeler’de bisiklet yolu yapımına başlandı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler