YURTHABER

Balıkesir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gönen Vefa Grubunundan yaşlılara destek

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan yaşlılar ve kronik rahatsızlığı olanların acil ve temel ihtiyaçları "Vefa Sosyal Destek Grubu" tarafından karşılanıyor.İçişleri Bakanlığınca 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olanlara yönelik sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesi nedeniyle evinden dışarı çıkmayan çok sayıda yaşlı 112, 155 ve 156 numaralarını arayarak yardım talebinde bulunuyor.Bu kapsamda Gönen ilçesinde Kaymakamlık koordinesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu da yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların hem günlük taleplerini hem de acil ihtiyaçlarını karşılıyor.Kaymakamlığa bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, sağlık görevlileri, kolluk kuvvetleri, kamu kurumu çalışanları ve Türk Kızılay gönüllülerinden oluşan söz konusu grup, gelen çağrıları vakit kaybetmeden değerlendirmeye alıp harekete geçiyor.24 Mart 2020 tarihinde göreve başlayan Gönen Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu 0 501 762 10 10 whatsapp ihbar hattından bu güne kadar bin 65 acil ve temel ihtiyaca cevap verirken 112 üzerinden bin 229 ihbarı değerlendirdiği 155 -156 üzerinden de bin 100 ihbarı değerlendirdi.

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan yaşlılar ve kronik rahatsızlığı olanların acil ve temel ihtiyaçları "Vefa Sosyal Destek Grubu" tarafından karşılanıyor.
İçişleri Bakanlığınca 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olanlara yönelik sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesi nedeniyle evinden dışarı çıkmayan çok sayıda yaşlı 112, 155 ve 156 numaralarını arayarak yardım talebinde bulunuyor.Bu kapsamda Gönen ilçesinde Kaymakamlık koordinesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu da yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların hem günlük taleplerini hem de acil ihtiyaçlarını karşılıyor.
Kaymakamlığa bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, sağlık görevlileri, kolluk kuvvetleri, kamu kurumu çalışanları ve Türk Kızılay gönüllülerinden oluşan söz konusu grup, gelen çağrıları vakit kaybetmeden değerlendirmeye alıp harekete geçiyor.
24 Mart 2020 tarihinde göreve başlayan Gönen Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu 0 501 762 10 10 whatsapp ihbar hattından bu güne kadar bin 65 acil ve temel ihtiyaca cevap verirken 112 üzerinden bin 229 ihbarı değerlendirdiği 155 -156 üzerinden de bin 100 ihbarı değerlendirdi. Bunun yanında Gönen Belediyesi tarafından kurulan ekip ile birlikte Gönen Kaymakamlığı Sosyal Vefa Destek Grubu 5 Bin ihbarı değerlendirdi.
Gönen Şehit Kaymakam Rahmi Bey Okulu Bahçesinde konuşlandırılan Gönen Kaymakamlığı Vefa Sosyal destek Grubu ekipleri Gönen Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, DSİ, Gönen Orman İşletme Müdürlüğü, Gönen Ticaret Borsasının tahsis ettiği araçlar ve Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Gönen Belediyesi ekipleri tarafından günlük 150’in üzerinde 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların günlük taleplerini ve acil ihtiyaçlarını karşılandı.

Gönen Vefa Grubunundan yaşlılara destek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler