YURTHABER

Kayseri
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hacılar’a modern aile sağlığı merkezi

Hacılar Belediyesi tarafından ilçenin modernleşmesi adına yürütülen önemli projelerden olan Ülfet-Murat Özdemir Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.Arsası Hacılar Belediyesince tahsis edilen ve hayırsever Özdemir Ailesi tarafından yaptırılan Ülfet- Murat Özdemir Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma törenine, Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç, Belediye Meclis Üyeleri, Özdemir Ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Hacılar Belediyesi tarafından ilçenin modernleşmesi adına yürütülen önemli projelerden olan Ülfet-Murat Özdemir Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Arsası Hacılar Belediyesince tahsis edilen ve hayırsever Özdemir Ailesi tarafından yaptırılan Ülfet- Murat Özdemir Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma törenine, Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç, Belediye Meclis Üyeleri, Özdemir Ailesi ve vatandaşlar katıldı. 950 metrekarelik bir alanda 24 saat hizmet verecek ve yaklaşık 4 milyon liraya mal olacak olan Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma töreninde, kurban kesimi ve İlçe Müftüsü Yusuf Ay tarafından dua edildi.
Törende bir konuşma yapan Özdemir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Özdemir, “Rahmetli anne ve babalarının ismini bu güzel ilçede yaşatmak amacıyla bu tesisi yaptıklarını söyledi. Özdemir, “Kardeşlerimiz ile birlikte Özdemir ailesi olarak çok kıymetli Belediye Başkanımız Bilal Özdoğan ile istişare ettik. Allah razı olsun istişare neticesinde Sayın Başkanımız bize 24 saat çalışacak aile sağlık merkezine ihtiyacımız var dedi. İnşallah Rabbim kısmet ederse sizlerin de duaları ile sağlıkla, sıhhatle bu eseri bitirmeyi nasip etsin. Sayın Kaymakamım ve Belediye başkanıma da kardeşlerim adına söz veriyorum. Bu eser tek olmayacak. Biz bu topraklar da büyüdük. Onun için Hacılarımız için ne gerekiyorsa Özdemir ailesi olarak yapmaya hazırız” dedi.

Hacılar’a modern aile sağlığı merkezi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler