YURTHABER

Kayseri
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hacılar’da işçilerin sözleşme sevinci

Hacılar Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

Hacılar Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı. Atılan imzalarda taraflar 2 yıllık anlaşma yaparken, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Yapmış olduğumuz zamlarla hedefimiz çalışan kardeşlerimizin ilçemize verdiği desteği taçlandırmak” dedi.
İmza törenine Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Daire Müdürleri ve İşçi Temsilcisi Onur Yalçın katıldı.
Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik yaptığı konuşmada, “Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi Başkanlığı ile Hacılar Belediyemiz arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmelerimiz anlaşma sağlanarak imza altına alındı. Toplu iş sözleşmemiz 2 yıllık olacak, birinci yıl ücretlere ve sosyal haklara yüzde 17 ikinci yılda da yine aynı oranda zam ilave edilecek. Toplu iş sözleşme sürecinde Hacılar Belediye Başkanımız Bilal Özdoğan’a teşekkür ediyorum. Başkanımız hem yaptığı hizmetlerle halkın gönlünde, vermiş olduğu ücretle de üyelerimizin gönlünde yer tutuyor” dedi.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan da emeği geçenlere teşekkür ederek şöyle konuştu:
“Birbirimizin halinden anlayarak bu süreci en kısa sürede bitirmeye gayret ettik, bu süreçte tabi ki dikkat etmemiz gereken çalışan arkadaşlarımızı aileleriyle birlikte daha huzurlu, daha rahat yaşam koşullarını oluşturmayı esas aldık. Bu çerçevede de yapmış olduğumuz zamlarla hedefimiz çalışan kardeşlerimizin ilçemize verdiği desteği taçlandırmaktı. Bu amacımıza da ulaştık, emeği geçenlere teşekkür ederim.”
Yapılan imza töreninde Hacılar Belediyesi’nde kadrolu çalışan 18 işçi’nin toplu iş sözleşmesi karara bağlandı. Tören Hizmet iş sendikası Başkanı Serhat Çelik’in Başkan Özdoğan’a vazo hediyesiyle son buldu.

Hacılar’da işçilerin sözleşme sevinci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler