YURTHABER

Gümüşhane
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milli Karma, Gümüşhane’yi 3-1 mağlup etti

Gümüşhane’de GÜMÜŞSU Masterler Futbol Etkinliği kapsamında şehre gelen Türkiye Masterler&Veteranlar Futbol Federasyonu Milli Karma takımı Gümüşhane Veteranlar takımını 3-1 mağlup etti.Geçtiğimiz yıl Federasyon kupasını kazanarak büyük bir başarı elde eden Gümüşhane Veteranlar takımında 16 numaralı formasıyla Belediye Başkanı Ercan Çimen de ter dökerken, 32 kişilik Milli Karma takımında ise Deniz Kibar, Murat Ocak ve Hüseyin Çalhanoğlu gibi ünlü isimler yer aldı.Korona virüsÜ (Covid-19) nedeniyle tüm spor müsabakalarının seyircisiz oynanması kararı gereği suni çim sahada seyircisiz oynanan müsabakayı futbolseverler stadın tel örgüsünün arkasından izledi.Türkiye Masterler&Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Başkanı Kenan Gürsu, gazetecilere yaptığı açıklamada federasyonun 2014 yılında kurulduğunu belirterek, “Kimsenin inanmadığı bir projeydi.

Gümüşhane’de GÜMÜŞSU Masterler Futbol Etkinliği kapsamında şehre gelen Türkiye Masterler&Veteranlar Futbol Federasyonu Milli Karma takımı Gümüşhane Veteranlar takımını 3-1 mağlup etti.
Geçtiğimiz yıl Federasyon kupasını kazanarak büyük bir başarı elde eden Gümüşhane Veteranlar takımında 16 numaralı formasıyla Belediye Başkanı Ercan Çimen de ter dökerken, 32 kişilik Milli Karma takımında ise Deniz Kibar, Murat Ocak ve Hüseyin Çalhanoğlu gibi ünlü isimler yer aldı.
Korona virüsÜ (Covid-19) nedeniyle tüm spor müsabakalarının seyircisiz oynanması kararı gereği suni çim sahada seyircisiz oynanan müsabakayı futbolseverler stadın tel örgüsünün arkasından izledi.
Türkiye Masterler&Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Başkanı Kenan Gürsu, gazetecilere yaptığı açıklamada federasyonun 2014 yılında kurulduğunu belirterek, “Kimsenin inanmadığı bir projeydi. 17 takımla başladık, şimdi 60 takım var. Şuanda bizim 3 bin sporcumuz var. Dünyada master veteranlarda sadece Türkiye’de var Milli Karma. 7’den 70’e sporun bir parçası olduk bizde. Ben eski profesyonel futbolcuyum. Kendi gücümüzle, takımlarımızın katkılarıyla bunu bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Gücümüzün yettiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Gümüşhane’ye daha önce de gelmiştik. Çok güzel olacaktı ama virüs nedeniyle taraftarsız maç oynadık. İlerleyen dönemde yine geleceğiz buraya” dedi.

Milli Karma, Gümüşhane’yi 3-1 mağlup etti

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler