YURTHABER

Isparta
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Miniklere ilk ders Vali amcalarından

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, bu yıl ilk kez okula başlayan anasınıfı ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin ders başı yaptığı okullarda incelemelerde bulundu.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, bu yıl ilk kez okula başlayan anasınıfı ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin ders başı yaptığı okullarda incelemelerde bulundu. Vali Şehmus Günaydın Zehra Ulusoy İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Okul bahçesinde velilerle sohbet eden Vali Günaydın ardından İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan basketbol sahasında incelemede bulundu.
“Çocuklarla resim yaptı”
Zehra Ulusoy İlkokulu’nda bu yıl ilk kez okullu olan minik anasınıfı öğrencileriyle bir araya gelen ve birlikte resim yapan Vali Günaydın çocuklarla yakından ilgilendi. Yine ilk kez okul heyecanı yaşayan ve bu hafta uyum eğitimine başlayan birinci sınıf öğrencilerine de sınıflarını ziyaret ederek başarılar dileyen Vali Günaydın velilerle de bir süre sohbet ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Pazartesi günü başlayacak olan 2018-2019 eğitim-öğretim yılında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin çok iyi koşullarda eğitim görebilmeleri için her türlü çalışmayı ve fedakârlığı göstermek istediklerini söyleyerek okul bahçelerinde bulunan spor sahalarında düzenlemeler yapıldığını aktardı.
“Okul sahaları yenileniyor”
Vali Günaydın, “Çocuklarımızın eğitim görmeye, hem spor yapmaya hem de eğlenmeye hakkı olduğunu düşünüyoruz. Bunu dengeli bir şekilde sürdürebilmek için de çocuklarımıza her türlü imkânı oluşturmaya çalışıyoruz. Özel İdare imkânlarımızı sahalarımızın birçoğunu yeniledik. Çok da güzel oldu. Öğrencilerimiz ders saatleri dışında da bu sahaları kullanabilecekler. Bütün okullarımızın sahalarını yenileyeceğiz. Çocuklarımızın spor alanlarına kavuşması için bütün çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.
Açıklamasının sonunda amaçlarının bütün okulların eğitim kalitesini üst noktalara taşımak olduğunun altını çizen Vali Günaydın, öğretmenlerin heyecanla, şevk içerisinde mesleklerini icra ederek; çocukları yetiştirmelerini istediklerini ve bunun içinde kendilerine her türlü imkanı sunacaklarını kaydetti.

Miniklere ilk ders Vali amcalarından

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler