YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muratpaşa’da konteynerler yenileniyor

Muratpaşa Belediyesi, kullanıma bağlı olarak yıpranan çöp konteynerlerini yeniliyor.

Muratpaşa Belediyesi, kullanıma bağlı olarak yıpranan çöp konteynerlerini yeniliyor. Yıpranan, hasar görmüş konteynerler tek tek toplanıp, Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü atölyelerinde onarılıp yenileniyor.
Bakım-onarım-boyama ve yenileme çalışmaları tamamlanan konteynerler, dezenfekte edilerek, tekrar kullanıma sunuluyor. Kullanılamayacak durumda olanlar, hurdaya ayrılırken, yeni konteynerler yine Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü atölyelerinde, belediye personelince üretiliyor.
Başkan Uysal’dan uyarı
Evsel atıkların toplanması için ilçe genelinde 3633’ü yeraltında, 6767’si de yerüstünde olmak üzere toplam 10 bin 400 konteyner bulunduğuna işaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Kullanıma bağlı olarak yıpranan, hasar gören konteynerleri, kendi tesislerimizde, kendi personelimizle yeniliyoruz. Son bir yıl içinde; 575 adet konteyner ürettik. 1022’sini tamir ettik. 5612’sini boyadık. 328 adet yeraltı sistemini de boyayıp tekrar kullanıma sunduk. Konteynerlerimizi periyodik olarak da dezenfekte ediyoruz. Kendi tesislerimizde kendi personelimizde yaptığımız için ciddi tasarruf sağlıyoruz ancak, komşularımız, konteynerleri; daha dikkatli ve özenli kullanırlarsa kamu kaynağını korumuş da olacaklar” dedi.

Muratpaşa’da konteynerler yenileniyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler