YURTHABER

Malatya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Neşet Ertaş Türküleri Konserine ilgi

Malatya’ da Neşet Ertaş Türküleri Konseri düzenlenerek ilgi gördü.Gençlik Orkestrası tarafından hazırlanan ve şefliğini Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Hayri Akbudak’ın yaptığı Malatya İnönü üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Neşet Ertaş Türküleri Konserinde, “Neredesin Sen”, “Ah Yalan Dünya”, “Karadır Şu Bahtım” gibi merhum sanatçı Neşet Ertaş ile özdeşleşmiş eserler seslendirildi.Neşet Ertaş Türküleri konserinde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Neşet Ertaş’ın ölümünün ardından kaleme aldığı “Büyük Ozan Neşet Ertaş’a” isimli şiirini okudu.Konser bitiminde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, bir polis memuru tarafından yapılan Neşet Ertaş portresini Şef Hayri Akbudak’a hediye etti ve Rektör Prof.

Malatya’ da Neşet Ertaş Türküleri Konseri düzenlenerek ilgi gördü.
Gençlik Orkestrası tarafından hazırlanan ve şefliğini Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Hayri Akbudak’ın yaptığı Malatya İnönü üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Neşet Ertaş Türküleri Konserinde, “Neredesin Sen”, “Ah Yalan Dünya”, “Karadır Şu Bahtım” gibi merhum sanatçı Neşet Ertaş ile özdeşleşmiş eserler seslendirildi.
Neşet Ertaş Türküleri konserinde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Neşet Ertaş’ın ölümünün ardından kaleme aldığı “Büyük Ozan Neşet Ertaş’a” isimli şiirini okudu.
Konser bitiminde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, bir polis memuru tarafından yapılan Neşet Ertaş portresini Şef Hayri Akbudak’a hediye etti ve Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile birlikte Gençlik Orkestrası ve Korosuna çiçek verdi.
Devlet Konservatuarı, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyeleri ve öğrencilerinden oluşan Gençlik Orkestrası’nın hazırladığı Neşet Ertaş Türküleri Konserine, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Selim Pilten, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Necmi İnce ve eşi Songül İnce, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat, Rektör Danışmanı ve OSB MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Cemal Koyunoğlu, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Yılmaz, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Önal, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Neşet Ertaş Türküleri Konserine ilgi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler