YURTHABER

Zonguldak
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Posbıyık AKM’deki çalışmaları anlattı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Atatürk Kültür Merkezi’nde yürütülen tadilat çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.Kdz.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Atatürk Kültür Merkezi’nde yürütülen tadilat çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bir süre önce tadilatına başlanan ve hızlı bir şekilde ilerleyen Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) çalışmaları yerinde inceledi. Projede gelinen aşama hakkında bilgi alan Başkan Posbıyık, inceleme sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Atatürk Kültür Merkezi’ni kullanışlı hale getirmek için büyük bir gayret gösteriyoruz. Buranın ön projeleri çizildi, büyük bir tadilata girdik.
En büyük sorunumuz çatısıyla ilgiliydi. Hava sistemleri iyice bozulmuştu. Yılların binası, yorgun bir bina Çatı elden geçirildi; komple akıntı olayları ortadan kaldırıldı. Isıtma ve havalandırma tamamen elden geçti. Bazı duvarları yıkmak suretiyle yeni sergi salonları ortaya çıkarttık. Sinema salonunda sahneyi aşağıya indirdik. Opera ve bale gösterileri için de standart düzen getireceğiz. Yeni bir sahne hazırlığı yaptık. Koltukların hepsini değiştireceğiz. Burada büyük bir değişim hayata geçiriliyor. Dinlenme yeri de yapıyoruz. Binanın iç düzeninde büyük değişiklikler var. En kısa zamanda yine AKM ismiyle halkımızın hizmetine devam edecek. Tiyatro, sergi, mezuniyet geceleri gibi farklı alanlarda kullanılabilecek çok amaçlı salonlarımız var. İhtiyacı karşılaması için salon sayısını elimizden geldiği kadar çoğalttık. Yeni düzenlemeyle duvarlar yıkıldı, alanlar genişletildi. Yeni yeni salonlar ortaya çıkardık. Hayırlı olsun diyorum şimdiden.”

Posbıyık AKM’deki çalışmaları anlattı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler