YURTHABER

İzmir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Toros Pazaryeri için kuralar çekildi

Konak Belediyesinin yapımını tamamladığı Toros Kapalı Pazaryerinde tezgâhlar bu cuma açılıyor.Çok yakında resmi açılışı gerçekleşecek Toros Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesislerinde, pazarcı esnafı yerini açılıştan önce alıyor.

Konak Belediyesinin yapımını tamamladığı Toros Kapalı Pazaryerinde tezgâhlar bu cuma açılıyor.
Çok yakında resmi açılışı gerçekleşecek Toros Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesislerinde, pazarcı esnafı yerini açılıştan önce alıyor. Bölgeye can katacak, Toros ve civarındaki mahallelerin ihtiyacını karşılayacak çok yönlü tesisin pazaryerinde satış yapacak esnafın tezgâh yerleri yapılan kura çekimi ile belirlendi. Gültepe Semt Merkezinde gerçekleşen çekilişte 137 tezgâh yerinin sahipleri belli oldu. Kura çekimine İzmir Pazarcılar Esnafı Odası Başkanı Mahalle muhtarı ve oda yöneticileri, Konak Belediyesi Bürokratları ile pazarda satış yapacak esnaf katıldı.
Esnafın yüzü güldü
Çekiliş sonucu Pazar esnafının tezgâh yerleri belli olurken, cuma günleri tezgâh açacak olan Toros Pazaryeri esnafı, yağmurdan, kışın soğuğu ve yazın sıcağından korunabilecekleri; daha düzenli ve temiz bir alanda satış yapabilecekleri kapalı bir pazaryerine kavuştukları için mutluluk duyduklarını ifade etti.
Çok yönlü sosyal tesis
Toros Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisleri, çok yönlü kullanılacak bir hizmet binası olarak inşa edildi. 11 bin 500 metrekare alana kurulan tesisin altında iki katlı otopark, üstünde ise pazaryeri, semt merkezi, düğün ve nikâh salonu yer alıyor.

Toros Pazaryeri için kuralar çekildi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler