Sakarya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası'nın "yol yarışları" etabı başladı.
Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan şampiyonanın ikinci gününde yapılan yarışlara, farklı illerden 109 sporcu katılıyor.
Adapazarı ilçesindeki Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nde düzenlenen şampiyonanın ikinci gününde bisikletliler, "yol yarışı" etabında mücadele veriyor.
Sporcular, "genç erkekler" kategorisinde 94,7 kilometre, "büyük erkekler" kategorisinde ise 132,5 kilometre yolu en kısa sürede tamamlamaya çalışıyor.
Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası'nın "yol yarışları" etabı Sakarya'da başladı
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz