YURTHABER

Kapat

Gazeteciler Derneğinden 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl...

Gazeteciler Derneğinden 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajda “ Çanakkale, tarihe altın harflerle yazılması gereken büyük bir kahramanlığın, cesaretin, fedakârlığın ve sabrın destanıdır

Çanakkale Savaşı yüz binlerce , şehit ve gazi verilen destansı bir zaferdir. Çanakkale destanı, milletin her türlü yokluk ve acılar içinde bile birlik ve beraberliğiyle neler başarabileceğini göstermiştir. 18 Mart 1915, bağımsızlığımızı milli karakterimizin değişmez bir parçası olarak bütün dünyaya gösterdiğimiz şanlı destanımızın tarihidir. Çanakkale'de, milletimizin ölüm kalım savaşında kahramanca mücadele edip adını tarihe altın harflerle yazdıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve fedakâr milletimizin nice adsız kahramanlarını minnet, saygı ve şükranla yad ediyoruz." denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat