YURTHABER

Kapat

Gaziantep'te Hırsızlık Şüphelisi 28 Kişi Yakalandı

GAZİANTEP, Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliğince kent genelinde son günlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlattı.

GAZİANTEP, Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliğince kent genelinde son günlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda oto hırsızlığına karıştıkları saptanan 28 kişinin adresleri belirlendi. Belirlenen adreslere operasyon yapan polis, çalıntı 19 otomobil ve 6 motosiklet ele geçirirken, 28 kişiyi gözaltına aldı. İfadelerinin ardından mahkemeye sevkedilen 28 şüpheliden 15'i adli kontrol şartı ile serbest kalırken, 13 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat