YURTHABER

Adıyaman
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gerger’de Devlet Hastanesi HAP tatbikatı yapıldı

Adıyaman’ın Gerger Devlet Hastanesi, Hastane Afet Planı (HAP) kapsamında tatbikat yapıldı.Gerger Devlet Hastanesi doktor ve personelleri, UMKE, AFAD, 112 Acil Sağlık ekipleri, Gerger Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, emniyet ve jandarma ekipleri de hazır bulundu.Senaryo gereği, Gerger Merkez ve köylerde olası bir deprem ve ya afet anında, personellerin görev dağılımı, 112 Acil Sağlık ekipleri, kendi imkanları ile hastaneye başvuracak yaralılara ilk müdahale ve koordinasyon hizmetlerinin belirlenmesi maksadı ile gerçekleştirilen tatbikat, gerçeğini aratmadı.Senaryo da, hastane içerisinde başlayan yangın ve deprem anında yaşanılan göçük sebebi ile mahsur kalan yataklı servis hastaları, AFAD ekipleri, 112 Acil Sağlık ekipleri ve UMKE tarafından kurtarıldı.

Gerger’de Devlet Hastanesi HAP tatbikatı yapıldı

Adıyaman’ın Gerger Devlet Hastanesi, Hastane Afet Planı (HAP) kapsamında tatbikat yapıldı.
Gerger Devlet Hastanesi doktor ve personelleri, UMKE, AFAD, 112 Acil Sağlık ekipleri, Gerger Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, emniyet ve jandarma ekipleri de hazır bulundu.
Senaryo gereği, Gerger Merkez ve köylerde olası bir deprem ve ya afet anında, personellerin görev dağılımı, 112 Acil Sağlık ekipleri, kendi imkanları ile hastaneye başvuracak yaralılara ilk müdahale ve koordinasyon hizmetlerinin belirlenmesi maksadı ile gerçekleştirilen tatbikat, gerçeğini aratmadı.
Senaryo da, hastane içerisinde başlayan yangın ve deprem anında yaşanılan göçük sebebi ile mahsur kalan yataklı servis hastaları, AFAD ekipleri, 112 Acil Sağlık ekipleri ve UMKE tarafından kurtarıldı. Hastane binasının da yıkılma ihtimaline karşılık, hastane bahçesinde Sahra Hastanesi kuruldu. 112 ekiplerince hastaneye ulaşan hastalar, kurulan sahra hastanesinde tedavi edilerek, sevk ve taburcu işlemleri gerçekleştirildi.

Gerger’de Devlet Hastanesi HAP tatbikatı yapıldı

Gerger’de Devlet Hastanesi HAP tatbikatı yapıldı

Gerger’de Devlet Hastanesi HAP tatbikatı yapıldı

Gerger’de Devlet Hastanesi HAP tatbikatı yapıldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler