Aydın’ın Germencik ilçesinde iki kardeş arasında çıkan tartışmada kan aktı. Tartıştığı ağabeyini öldüren şahıs, yeğenini ise yaraladı.
Olay; Germencik’e bağlı Turanlar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Turanlar köyünde ikamet eden E.E. ile ağabeyi Hüseyin E. (55) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İki kardeş arasında başlayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında üzerinde taşıdığı silahına sarılan E.E, ağabeyi Hüseyin E. ile ağabeyinin oğlu Mehmet E'ye (25) ratgelen ateş açtı.
Silahtan çıkan kurşunların isabet ettiği ağabey Hüseyin E., olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda ağır yaralanan yeğen Mehmet E. İse, Germencik’te yapılan ilk tedavisinin ardından Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Mehmet E'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Olayın ardından bölgeden uzaklaşan E.E., jandarma ekipleri tarafından suç aleti silahıyla birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz