Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor’un basın sözcüsü Haldun Domaç, "Kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüz." dedi.
Domaç, yaptığı açıklamada, dün deplasmanda karşılaştıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kaldıklarını hatırlattı. Karşılaşmaya 3 puan hesabı ile çıktıklarını vurgulayan Domaç, "Amacımız Akhisar Belediyespor maçında aldığımız galibiyeti, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında tekrarlayarak, galibiyet serisini sürdürmekti. Ligin alt sıralarından bir an önce kurtulmamız açısından seri galibiyetlere ihtiyacımız olduğu bir gerçek. Gaziantep Belediyespor maçında bir ve ikinci bölgede etkili sayılacak bir futbol ortaya koyduk. Ancak özellikle ofansif bölgede sıkıntı yaşadık. Karşılaşmada birkaç pozisyon bulmamıza karşın, istenen zenginliği oluşturamadık.” diye konuştu.
Domaç, açıklamasını şöyle tamamladı:
“İki takım için de pozisyon oluşturma açısından zeminin bozuk ve ağır olmasının önemli etkisi olduğunu vurgulamak isterim. Her şeye karşın, maç kaybetmemek önemli ama biz bir puana sevinmedik, çünkü böyle bir lüksümüz yok. Bu karşılaşmadaki sonucu kaybedilmiş iki puan olarak görüyoruz. Bu maçın bizi planlarımızdan uzağa düşürmediğini de belirtmek isterim.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz