Gölbaşı Su Pompa İstasyonu yolu aşırı yağıştan dolayı çöktü.
Pompa istasyonu çevresinde tarlası bulunan çiftçiler, yolun iki aydan beri bozuk olduğunu ve çökme olduğunu, bu nedenle de yolun büyük bir tehlike oluşturduğunu ifade ettiler.
Çiftçiler, yolun piknikçiler tarafından da yoğun olarak kullanılan bir yol olduğunu belirterek, yetkililerin bu bölgede en kısa zamanda bir çalışma başlatmalarını istediler.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz