YURTHABER

Kapat

Gördes'de öğrenciler yararına kermes 

Gördes Kültür ve Eğitimi Geliştirme Derneği öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Gördes'de öğrenciler yararına kermes 

Kermese Kaymakam Davut Gül, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Esen, AK Partili İl Genel Meclisi Üyesi İlhan Türe de katıldı.

Gördes Kültür ve Eğitimi Geliştirme Dernek Başkanı Muhsin Arslan yaptığı açıklamada kermesin amacının ihtiyaç sahibi öğrencilere katkı sağlamak olduğunu belirterek, ''Kermes sekiz gün devam edecek. Gıda ve giyim üzerine olan kermesin gelirini üniversite, lise ve ilköğretim öğrencilerine burs olarak vereceğiz'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat