YURTHABER

Kapat

Görüntülü)

Sakarya, İstanbul, Bursa ve Kocaeli'de eş zamanlı düzenlenen operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu maddesi ele geçirildi, 50'den fazla kişi de gözaltına

Sakarya, İstanbul, Bursa ve Kocaeli'de eş zamanlı düzenlenen operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu maddesi ele geçirildi, 50'den fazla kişi de gözaltına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, belirlenen kişileri takibe aldı. Teknik takibin ardından harekete geçen emniyet ekipleri, Sakarya, İstanbul, Bursa ve Kocaeli'de 100 farklı adrese eş zamanlı operasyon yaptı.

Operasyonda yüklü miktarda esrar ve bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken 50'den fazla kişi de gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler sabah saatlerinde sorgulanmak üzere Sakarya'ya getirilirken, operasyonun kapsamının genişletildiği ve gözaltı sayısının da artabileceği bildirildi.

Muhabir: Mehmet Özcan-Enes Duran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat