YURTHABER

Kapat

Göynük Belediye Başkanı Kazan:

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, "4 bin nüfuslu ilçemizi bir yılda 50 bin tatilci ziyaret etti" dedi.

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, "4 bin nüfuslu ilçemizi bir yılda 50 bin tatilci ziyaret etti" dedi.

Kazan, AA muhabirine İpekyolu güzergahında muhteşem güzelliğin yaşandığı ilçenin Göynük olduğunu belirterek, yerli ve yabancı tatilcilerin ilçeye ilgisinin her geçen gün biraz daha arttığını bildirdi.

"Tarih ve kültür turizmi anlamında ilçemiz bölgenin en gözde mekanlarından biri" diyen Kazan, "İlçemizin Ankara ve İstanbul gibi iki büyük metropol kent arasında yer alması ziyaretçi sayımızı arttırmakta. 4 bin nüfuslu ilçemizi bir yılda 50 bin tatilci ziyaret etti. Hedefimiz bu sayıyı 2013 yılında 70 binlere çıkarmak" diye konuştu.

Tarih konakların restorasyonu konusunda çalışmaların devam ettiğini anlatan Kazan, "Çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemiz başka bir güzelliğe bürünecek ve ziyaret eden tatilcileri kendine hayran bırakacak" şeklinde konuştu.

Muhabir: Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat