Erbaa da bulunan bir eğitim uygulama okulunda servis rehberi olarak görev yapan 58 yaşındaki emekli öğretmen Saim Kaçmaz, günde 3 paket içtiği sigarayı azaltmak için örgüye başladı.
Tokat’ın Erbaa ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki emekli öğretmen Saim Kaçmaz, günde 3 paket içtiği sigarayı bırakmak için örgü yapmaya başladı. Kaçmaz, 14 yaşında annesinin elinde gördüğü örgüyü sigarayı bırakmak için kullanacağının hiç aklına gelmediğini belirterek, günde 3 paket içtiği sigarayı örgü sayesinde bugün 2 pakete düşürdüğünü ve bırakmak için çaba harcadığını belirtti. Örgüyü de ilk olarak merak amacı ile yapmaya başlarken daha sonra bu meraktan keyif almaya başladığını belirten Kaçmaz, “İlk başlarda çevremdeki arkadaşlarım yadırgasalar da sonraları onlar da bu duruma alışarak zamanla ördüğüm kazak, çorap, kaşkol gibi ürünleri istemeye başladılar.” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz