14 14 Haberleri

Güzellik uzmanı yaşlanma karşıtı yağı açıkladı! Botoks etkisi yaratan yağ 10 yaş gençleştiriyor

Yaşlanmayı önlemek mümkün olmasa da yaşlılık etkileri doğru yöntemler ile azaltılabiliyor. Yüzdeki kırışıkları gidermek için en etkili yolun botoks olduğu düşünülüyor. Ancak güzellik uzmanları evde uygulanan doğal bir yağın da düzenli kullanımda botoks etkisi yarattığını paylaştı.

Kadin 14-04-2023 14:55

Kireçli sararmış tuvaleti anında bembeyaz yapıyor! Tuvaleti beyazlatmak için en etkili yöntem

Sararmış tuvalet taşları hijyenden uzak kötü bir görünüme sebep oluyor. Zaman içerisinde kireçleşen ve sararan tuvaletleri beyazlatmak için çeşitli kimyasal maddeler kullanılıyor. Kullanılan kimyasal temizlik ürünleri sağlığı riske atabiliyor. Ancak evde bulunan temel bir malzemenin kireç tutmuş ve sararmış tuvaletleri anında bembeyaz yaptığı öğrenildi.

Kadin 12-04-2023 11:48

Jiletsiz bir yaşamı benimseyerek vücut kıllarını almayı bırakan kadınlar yaşadıklarını anlattı

Vücutta çıkan kıllar ve tüyler hem kadınlar hem de erkeklerde görülse de toplumun bu konuda kadınlara yaptığı baskılar oldukça rahatsız edici bir hale geliyor. Kadınlar vücutlarındaki tüyleri almak için çeşitli uygulamalar arıyor. Bu uygulamalar pahalı ve acı verici olabiliyor. Dünya üzerinde birçok kadın vücut kıllarını almayı bırakarak toplumun baskılarına karşı geliyor.

Kadin 15-12-2022 12:45

14 14

14 14 Hakkındaki Haberler Mynet'te. 14 14 Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.