Abdulkadir Bitigen Kac Yasinda Haberleri

Sızdırılan görüntüler olay oldu, Fenerbahçe cephesinden sert tepki geldi! Uğur Dündar'dan Bitigen ve Yankaya'ya çağrı: Hakemliği bırakın!

Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıya ait olduğu iddia edilen görüntüler gündem yarattı. TFF hakem danışmanı Hugh Dallas ile 27. haftadaki Galatasaray maçının hakemi Abdulkadir Bitigen ile VAR hakemi Özgür Yankaya arasında geçen diyalog dikkat çekti. Spor kamuoyunda geniş yankı uyandıran görüntüler sonrası Fenerbahçe cephesinden sert bir açıklama geldi. YDK Başkanı Uğur Dündar, iki isme 'Hakemliği bırakın' çağrısı yaptı.

Spor 2024-03-26 10:48:09

Ahmet Çakar, Galatasaray maçını yorumlarken TFF'ye küfretti! ''Ortada çok büyük bir O...Ç var''

Galatasaray-Antalyaspor maçında tartışma yaratan bir penaltı kararı yaşandı. Hakem Abdulkadir Bitigen pozisyonu devam ettirdi fakat VAR uyarısının ardından penaltı kararına hükmetti. Bu pozisyonu yorumlayan Ahmet Çakar, YouTube'da katıldığı canlı yayın programında küfretti.

Spor 2024-02-26 22:10:30

Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi Abdulkadir Bitigen oldu

Pazar günü oynanacak Trabzonspor - Galatasaray maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Spor 2024-01-19 10:20:26

Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Galatasaray Fenerbahçe maçı ile ilgili detaylar yakından takip ediliyor. Süper Kupa finali kapsamında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al -Awwal Stadium'da oynanacak olan maç, Suudi Arabistan'ın Türk bayrağı ve Atatürk ile ilgili çıkardığı sorunlar nedeniyle ertelendi. Galatasaray Fenerbahçe maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecekti. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Spor 2023-12-29 21:49:33

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Galatasaray Fenerbahçe süper kupa final maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçında hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Karşılaşma Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak. Peki, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte detaylar...

Spor 25-12-23 15:21

Galatasaray Fenerbahçe maçının hakemi Abdulkadir Bitigen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Süper Kupa maçının hakemi Abdulkadir Bitigen oldu

Galatasaray Fenerbahçe maçının hakemi Abdulkadir Bitigen oldu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı cuma günü oynanacak. Karşılaşmada hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçının hakemi Abdulkadir Bitigen kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Spor 25-12-23 15:11

SON DAKİKA | Süper Kupa maçının hakemi belli oldu! Riyad'daki Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Abdulkadir Bitigen yönetecek

Son dakika haberi: Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 29 Aralık Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak Turkcell Süper Kupa maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Spor 25-12-23 15:09

Pendikspor Fenerbahçe maçının ardından gündem Abdulkadir Bitigen! Güntekin Onay'dan büyük tepki: Allah aşkına diyorum!

Süper Lig'in 10. haftasında Pendikspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelirken mücadele Sarı-Lacivertliler'in 5-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Güntekin Onay maçın hakemi Abdulkadir Bitigen'e yönelik çok sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 30-10-23 08:12

PENDİKSPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE! Pendikspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler!

Pendikspor Fenerbahçe maçı canlı yayını için geri sayım sona erdi. Sarı-lacivertliler, bu karşılaşma öncesi Cumhuriyetin 100. yılına özel forma hazırlattı. Formanın 1923'de giyilen formadan ilham alınarak tasarlandığı aktarıldı. Sarı lacivertli taraftarların heyecanla beklediği maçta Hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalıyor. Pendikspor Fenerbahçe maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Pendikspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler!

Spor 29-10-23 19:10

UEFA'dan iki Türk hakeme görev

UEFA, Türk hakemler Abdulkadir Bitigen ile Halil Umut Meler'e görev verildiğini açıkladı.

Spor 15-10-23 20:04

FENERBAHÇE GAZİANTEP FK MAÇI! Fenerbahçe Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Gaziantep FK maç sonucu ekranı sorgulanıyor. Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Gaziantep FK'yi ağırladı. Müsabakayı Abdulkadir Bitigen yönetti. Maçı yakından takip etmek isteyen futbolseverler Fenerbahçe Gaziantep FK karşılaşması öncesi maçın tarih, saat bilgilerini araştırdılar. Peki, Fenerbahçe Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor 14-08-23 00:27

UEFA'dan hakem Abdulkadir Bitigen'e görev

FIFA kokartlı Türk hakem Abdulkadir Bitigen, Lüksemburg'un Swift Hesper ile Slovakya'nın Slovan Bratislava takımları arasında yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi birinci eleme turu ikinci müsabakasını yönetecek.

Spor 18-07-23 09:14

Galatasaray Fenerbahçe derbisinin hakemi Abdulkadir Bitigen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Abdulkadir Bitigen hangi takımlı?

Galatasaray Fenerbahçe derbisinin hakemi Abdulkadir Bitigen vatandaşlar tarafından aratılıyor. Spor Toto Süper Lig'de 37. hafta karşılaşması NEF Stadyumu'nda oynandı. Peki, Galatasaray Fenerbahçe derbisinin hakemi Abdulkadir Bitigen kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Abdulkadir Bitigen ile ilgili detaylar...

Spor 04-06-23 19:16

Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Fenerbahçe maçını Abdulkadir Bitigen yönetecek!

Galatasaray Fenerbahçe maçı için heyecan dorukta. Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında oynanacak karşılaşmanın hakemi FIFA kokartlı hakem Abdulkadir Bitigen olacak. Bilindiği üzere Sarı-Kırmızılılar Ankaragücü karşılaşmasında sahadan 4-1 üstünlükle ayrılarak Süper Lig 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu. Rakibi Fenerbahçe'nin ise matematiksel olarak şampiyonluk ihtimali yok. Peki, Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 02-06-23 14:17

SON DAKİKA | Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Abdulkadir Bitigen oldu

Son dakika haberi: Spor Toto Süper Lig'de 37. hafta maçlarının hakemleri belli oldu. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 4 Haziran Pazar günü yapılacak derbiyi hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. FIFA kokartlı hakem Abdulkadir Bitigen, kariyerinde ilk kez Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde görev alacak. İşte Spor Toto Süper Lig'de 37. hafta programı ve maçları yönetecek hakemler...

Spor 02-06-23 12:33

Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Muhtemel 11'ler

Alanyaspor ile Galatasaray maçı Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında karşı karşıya gelecek. Alanyaspor Galatasaray maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Mustafa Savranlar üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakami ise Mert Güzenge olarak açıklandı. Alanyaspor Galatasaray maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 18-04-23 14:33

Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? Alanyaspor Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Alanyaspor ile Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kırbıyık Holding Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Alanyaspor Galatasaray maçının yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri sporseverler tarafından merak konusu oldu. Maçta hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakami ise Mert Güzenge olacak .Peki, Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 18-04-23 13:18

Trabzonspor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler belli oldu!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Sivasspor ile kozlarını paylaşacak. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın öğrencileri Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşmada hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Kamil Çetin yapacak. Maçın dördüncü hakemi Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Peki Trabzonspor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor Sivasspor maçı ile ilgili detaylar...

Spor 22-10-22 19:07

Abdulkadir Bitigen kimdir? Trabzonspor Sivasspor maçının hakemi Abdulkadir Bitigen'in hayatı ve biyografisi!

Abdulkadir Bitigen, Trabzonspor Sivasspor maçını yönetecek. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Sivasspor maçını yönetecek. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın öğrencileri maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Maçta Bitigen'in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Kamil Çetin yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu. Peki, Abdulkadir Bitigen kimdir? İşte Trabzonspor Sivasspor maçının hakemi Abdulkadir Bitigen ile ilgili bilgiler...

Spor 22-10-22 16:59

Abdulkadir Bitigen, Olimpiyat Oyunları'nda görev alacak

FIFA, Abdulkadir Bitigen'in Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda görev alacağını açıkladı. Bitigen, Olimpiyat Oyunları'nda VAR hakemi olarak görev yapacak.

Spor 23-04-21 15:01

Hatayspor - Galatasaray maçının hakemi değişti

Süper Lig'in 32. haftasında yarın oynanacak Hatayspor - Galasaray maçının hakemi değişti. Daha önce Fırat Aydınus'ın yöneteceği bildirilen müsabakaya Abdulkadir Bitigen atandı.

Spor 02-04-21 15:24

Beşiktaş-G.Saray derbisinin VAR hakemi Abdulkadir Bitigen

Süper Lig'in 19. haftasında bugün oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinin Video Yardımcı Hakemi (VAR) Abdulkadir Bitigen oldu.

Spor 17-01-21 14:03

Abdulkadir Bitigen, FIFA Kokartını taktı

Kayseri Bölgesi Üst Klasman Hakemi Abdulkadir Bitigen Kayseri’nin gururu oldu.2021 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanan hakemler için düzenlenen FIFA Kokart Töreni, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapıldı.Covid-19 sağlık tedbirleri kapsamında Orhan Saka Salonu’nda gerçekleşen törene; TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, MHK Başkanı Serdar Tatlı ve Kurul üyeleri ile ilk defa kokart taşıyacak olan hakemler katıldı.Hem geçen sezon hem de bu sezon başarılı maçlar yöneten Abdulkadir Bitigen TFF ve MHK tarafından geçtiğimiz günlerde FIFA Hakemleri adayları arasında gösterildi ve bugün ise 2021 yılında FIFA kokartı taktı.

Yurthaber 30-12-20 15:03

Abdulkadir Bitigen, FIFA Kokartını taktı

Kayseri Bölgesi Üst Klasman Hakemi Abdulkadir Bitigen Kayseri’nin gururu oldu.2021 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanan hakemler için düzenlenen FIFA Kokart Töreni, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapıldı.Covid-19 sağlık tedbirleri kapsamında Orhan Saka Salonu’nda gerçekleşen törene; TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, MHK Başkanı Serdar Tatlı ve Kurul üyeleri ile ilk defa kokart taşıyacak olan hakemler katıldı.Hem geçen sezon hem de bu sezon başarılı maçlar yöneten Abdulkadir Bitigen TFF ve MHK tarafından geçtiğimiz günlerde FIFA Hakemleri adayları arasında gösterildi ve bugün ise 2021 yılında FIFA kokartı taktı.

Yurthaber 30-12-20 15:02

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin VAR hakemi Abdulkadir Bitigen oldu!

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş dev derbi maçında karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadeleyi Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Müsabakanın VAR hakemi ise Abdulkadir Bitigen oldu.

Spor 29-11-20 17:12

Abdulkadir Bitigen FIFA listesinde yer aldı

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), FIFA kokartı takmaya aday hakemleri FIFA’ya bildirdi.Merkez Hakem Kurulu, 2021 yılında FIFA kokartı takmaya aday hakemleri FIFA’ya bildirdi.

Yurthaber 18-11-20 13:45

Abdulkadir Bitigen’e kritik görev

Kayseri Bölgesi Üst Klasman Hakemi Abdulkadir Bitigen Pazar günü Sivas’ta oynanacak olan Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray maçını yönetecek.

Spor 06-11-20 09:50

Abdulkadir Bitigen’e kritik görev

Kayseri Bölgesi Üst Klasman Hakemi Abdulkadir Bitigen Pazar günü Sivas’ta oynanacak olan Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray maçını yönetecek.Süper Ligin 8.

Yurthaber 06-11-20 09:16

UEFA'dan hakem Abdulkadir Bitigen'e görev

Üst klasman hakemlerinden Abdulkadir Bitigen, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak Lokomotiv Moskova-Atletico Madrid maçında video yardımcı hakem asistanı (AVAR) olarak görev yapacak.

Spor 02-11-20 16:31

UEFA’dan Abdulkadir Bitigen’e görev

Kayseri Bölgesi Süper Ligi hakemi Abdulkadir Bitigen, yarın oynanacak olan Lokomotiv Moskova ile Atletico Madrid takımları arasında oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında AVAR Hakemi olarak görev yapacak.Son zamanlarda yükselen performans ile dikkat çeken Abdulkadir Bitigen Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da görev almaya devam ediyor.

Yurthaber 02-11-20 16:23

Abdulkadir Bitigen baba oldu

4 yıllık evliliklerini bir kız çocuğu ile taçlandıran Bitigen çiftinin mutluluğu görülmeye değerdi. Abdulkadir Bitigen’in eşi, Anıl Bitigen bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Spor 15-10-20 15:56

Abdulkadir Bitigen baba oldu

Kayseri Bölgesi Süper Lig Hakemi Abdulkdir Bitigen baba oldu.4 yıllık evliliklerini bir kız çocuğu ile taçlandıran Bitigen çiftinin mutluluğu görülmeye değerdi.

Yurthaber 15-10-20 14:31

UEFA'dan Cüneyt Çakır'a görev

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Gürcistan ile Belarus arasındaki UEFA EURO 2020 Elemeleri play-off yarı final maçında düdük çalacak. Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mete Kalkavan olacak. Karşılaşmada Abdulkadir Bitigen VAR, Hüseyin Göçek ise AVAR olarak görev alacak. Boris Paichadze Erovnuli Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

Spor 07-10-20 11:48

Abdulkadir Bitigen’e görev

Kayseri Bölgesi Süper Lig Hakemi Abdulkadir Bitigen’e görev.Süper Ligin 3.haftasında 27 Eylül 2020 Pazar günü Konya’da oynanacak olan İttifak Holding Konyaspor ile Beşiktaş A.Ş maçında Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.

Yurthaber 23-09-20 14:22

Abdulkadir Bitigen 18 maç yönetti

Kayseri Bölgesi Süper Lig Hakemi Abdulkadir Bitigen, geride kalan sezon 18 maç yönetti.Kayseri Bölgesi Süper Lig hakemi Abdulkadir Bitigen, 2019-2020 futbol sezonunda Süper Lig’de 17 maçta, Türkiye Kupası’nda ise 1 maçta düdük çaldı.

Yurthaber 06-08-20 15:25

Düdük Abdulkadir Bitigen’de

Kayseri Bölgesi Süper Lig Hakemi Abdulkadir Bitigen, Salı günü oynanacak olan Mediopol Başakşehir-Yukatel Denizlispor maçında düdük çalacak.Süper Lig Cemil Usta Sezonu 31.haftasında 07 Temmuz 2020 Salı günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda saat 21.00’de oynanacak olan Medipol Başakşehir-Yukatel Denizlispor maçında görev yapacak hakemler açıklandı.

Yurthaber 05-07-20 12:22

Abdulkadir Bitigen’e kritik görev

Kayseri Bölgesi Süper Lig Hakemi Abdulkadir Bitigen, Cumartesi günü oynanacak olan BTC Yeni Türk Malatyaspor-Gençlerbirliği maçında düdük çalacak.Süper Lig Cemil Usta Sezonu 30.haftasında 04 Temmuz 2020 Cumartesi günü Yeni Malatya Stadyumunda saat 18.30’de oynanacak olan BTC Türk Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği maçında görev yapacak hakemler açıklandı.

Yurthaber 30-06-20 16:51

Abdulkadir Bitigen’e VAR görevi

Kayseri Bölgesi Süper Ligi Hakemi Abdulkadir Bitigen, bugün oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor ile Trabzonspor maçında VAR Hakemi olarak görev yapacak.Son zamanlarda görev yaptığı maçlarda performansı ve yönetimi ile takdir toplayan Abdulkadir Bitigen ligin 28.

Yurthaber 22-06-20 12:30

Abdulkadir Bitigen Sivas’ta düdük çalacak

Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Denizlispor arasında oynanacak olan ligin 27.hafta karşılaşmasını Kayseri Bölgesi Süper Lig Hakemi Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.Süper Lig Cemil Usta Sezonu 27.haftasında 15 Haziran 2020 Pazartesi günü Sivas 4 Eylül Stadyumunda saat 21.00’de oynanacak olan Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Denizlispor maçında görev yapacak hakemler açıklandı.

Yurthaber 09-06-20 13:43

Abdulkadir Bitigen Sivas’ta düdük çalacak

Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Denizlispor arasında oynanacak olan ligin 27.hafta karşılaşmasını Kayseri Bölgesi Süper Lig Hakemi Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.Süper Lig Cemil Usta Sezonu 27.haftasında 15 Haziran 2020 Pazartesi günü Sivas 4 Eylül Stadyumunda saat 21.00’de oynanacak olan Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Denizlispor maçında görev yapacak hakemler açıklandı.

Yurthaber 09-06-20 13:42

Abdulkadir Bitigen 26 haftada 14 maç yönetti

Kayseri Bölgesi Üst Klasman Hakemi Abdulkadir Bitigen, bu sezon geride kalan 26 haftalık periyotta 14 maçta düdük çaldı.Kayseri Bölgesi Üst klasman hakemi, Abdulkadir Bitigen geride kalan 26 hafta sonunda Süper Ligde 13 maçı ve Türkiye Kupası’nda 1 maçı yönetti.

Yurthaber 06-04-20 15:40

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Abdülkadir Bitigen yönetecek

Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan karşılaşmaların hakemleri belli oldu. 15 Mart Pazar günü oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisini Abdulkadir Bitigen, yine aynı gün oynanacak olan Trabzonspor - Başakşenir mücadelesini ise Fırat Aydınus yönetecek.

Spor 11-03-20 11:46

Kritik maçların hakemi Abdulkadir Bitigen

Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Abdulkadir Bitigen, bu sezon zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadelelerde VAR koltuğuna oturan isim oldu. Bitigen, ayrıca 2019-2020 sezonunda 6 defa ile en çok Galatasaray maçlarına atandı.

Spor 21-02-20 11:53

UEFA’dan Abdulkadir Bitigen’e görev

Kayseri Bölgesi Üst Klasman Hakemi Abdulkadir Bitigen, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 turu müsabakasında görev alacak.Bu sezon hem Süper Ligde hem de Ziraat Türkiye Kupasındaki başarılı performansı ile dikkat çeken Kayseri Bölgesi Üst Klasman Hakemi Abdulkadir Bitigen, 19 Şubat 2020 Çarşamba günü İngiltere’nin Tottenham ile Almanya’nın Leipzig takımları arasında oynanacak olan karşılaşmada VAR Hakemi olarak görev aldı.İngiltere’nin Londra şehrindeki Tottenham Hotspur Stadyumu’nda, TSİ 23.00’te başlayacak karşılaşmada Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Yurthaber 17-02-20 14:18

UEFA’dan Abdulkadir Bitigen’e görev

Kayseri Bölgesi Üst Klasman Hakemi Abdulkadir Bitigen, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 turu müsabakasında görev alacak.Bu sezon hem Süper Ligde hem de Ziraat Türkiye Kupasındaki başarılı performansı ile dikkat çeken Kayseri Bölgesi Üst Klasman Hakemi Abdulkadir Bitigen, 19 Şubat 2020 Çarşamba günü İngiltere’nin Tottenham ile Almanya’nın Leipzig takımları arasında oynanacak olan karşılaşmada VAR Hakemi olarak görev aldı.İngiltere’nin Londra şehrindeki Tottenham Hotspur Stadyumu’nda, TSİ 23.00’te başlayacak karşılaşmada Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Yurthaber 17-02-20 14:18

Demir Grup Sivasspor - Çaykur Rizespor: 1-1

STAT: Yeni 4 Eylül HAKEMLER: Abdulkadir Bitigen (xx), İbrahim Çağlar Uyarcan (xx), Ali Saygın Ögel (xx) DEMİR GRUP SİVASSPOR: Samassa (xx) - Papp (xx) (Dk.

Spor 27-01-20 22:13

Galatasaray - Antalyaspor: 5-0

STAT: Türk Telekom HAKEMLER: Abdulkadir Bitigen, Volkan Ahmet Narinç, Hakan Yemişken GALATASARAY: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo (Dk.

Spor 28-12-19 22:01

Abdulkadir Bitigen’e yeni görev

Kayseri Bölgesi Süper Lig Hakemi Abdulkadir Bitigen, Cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray-Antalyaspor maçına atandı.Süper Lig Cemil Usta sezonunda geride kalan 16.hafta sonunda 8 maçta görev yapan Abdulkadir Bitigen’in bu sezon dokuzuncu maçına çıkacak.Merkez Hakem Kurulu (MHK) Cumartesi günü ligin 17.haftasında İstanbul Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumunda saat 20.00’de oynanacak olan Galatasaray-Antalyaspor maçını Kayseri Bölgesi Hakemi Abdulkadir Bitigen’i görevlendirdi.Bitigen’in bu karşılaşmada yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Hakan Yemişken yapacak.

Yurthaber 25-12-19 12:09

Kasımpaşa - Gaziantep FK: 3-4

STAT: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan HAKEMLER: Abdulkadir Bitigen, Volkan Ahmet Narinç, Hakan Yemişken KASIMPAŞA: Fatih - Popov, Veysel, Fernandes, Özgür, Khalili, Aytaç, Quaresma, Heintz (Dk.

Spor 21-12-19 19:28