Ankara 2 Bolge Milletvekili Adaylari Haberleri

Ayhan Bora Kaplan iddialarında adları geçiyordu! İfadeleri alındı, 2'si emniyet müdürü, 1'i polis 7 kişi tutuklandı

Ankara Emniyeti'nde deprem etkisi yaratan, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasıyla ilgili gelişmeler ardı sıra yaşanmaya devam ediyor. İddialarda adı geçen ve gözaltına alınan 7 şüpheli Ankara Adliyesi'ne getirildi. 2'si emniyet müdürü, 1'i polis 7 şüpheli son olarak savcılıktaki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandılar.

Haber 2024-05-19 16:48:14

Meteoroloji yeni raporu yayınladı! Birçok il için sağanak yağış uyarısı geldi: İstanbul, İzmir ve Ankara...

Yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte 'hava ne zaman ısınacak?' sorusu merak ediliyor. Mevsim normalleri altında seyreden sıcaklık değerleri artışa geçiyor. Türkiye’de birçok bölge için yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılırken, mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklığında ise 2-4 derece artış beklendiği açıklandı.

Manşet 2024-05-15 20:30:32

Türkiye'ye getirilen yabancı uyruklularla ilgili karar gündem oldu! Kürşad Zorlu'ya Mehmet Çek'ten yanıt: 'Burada özellikle kastedilen...'

İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu'nun Resmi Gazete'deki Türkiye'ye getirilen ve sağlık giderlerinin karşılanacağı yabancı uyrukluların sayısının 7 bine çıkarılması yönündeki karara ilişkin paylaşımına gazeteci Mehmet Çek yanıt verdi. "Kasıtlı çarpıtmadığınıza inanarak izah edeyim" Çek, "Takdir edersiniz ki burada özellikle kastedilen Gazzelilerdir, Filistinlilerdir" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-05-11 19:26:09

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında 'Deniz Gezmiş' tartışması! Oturuma ara verildi

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'ın, Deniz Gezmiş'in idamını hatırlatarak, "1400 senedir yapıyorsunuz bunu. Durun, düşünün ve vazgeçin bu mezalimden" demesi üzerine CHP'li ve AK Partili milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Tartışmalar üzerine oturuma ara verildi.

Haber 2024-05-07 19:52:22

Aksaray'da otobüs kazası! Araç taklalar atarak savruldu: Vali kazanın nedenini açıkladı: 2 ölü, 34 yaralı

Kilis'ten İstanbul'a giden bir yolcu otobüsü gece saatlerinde Ankara-Niğde otoyolunda kaza geçirdi. Aksaray Valisi olay yerine giderek bilgi aldı. Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu sürücü uyuduğu için kazanın meydana geldiğini duyurdu. 2 kişinin hayatını kaybettiği kazada 6'sı ağır olmak üzere 34 yaralı bulunuyor.

Haber 03-05-24 06:57

35 il için sarı kod 'Çöl tozları' tüm yurdu dolaşıyor! 2 bölge hariç sıcaklıklarda dikkat çeken detay... Meteoroloji'den son dakika 26 - 30 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl? Çöl tozları Türkiye'de etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji, 35 il için sarı kodlu toz taşınımı uyarısı verdi. O iller arasında Ankara, Eskişehir, Adana, Hatay, Bolu, Düzce ve Mersin de var. Peki, il il hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji, son hava durumu tahmin raporunu da paylaştı. Buna göre; yurdun bazı bölgelerinde sağanak yağış var. Hava sıcaklığı ise Marmara ve Kuzey Ege'de mevsim normallerinde seyrederken diğer yerlerde mevsim normalleri üzerinde.

Haber 26-04-24 09:30

Mustafa Varank'tan Deniz Zeyrek'in 'villa' iddialarına yanıt: Fotoğrafı ortaya çıkart tüm görevlerimden istifa edeyim

AK Parti Milletvekili Mustafa Varank, gazeteci Deniz Zeyrek'in kendisi hakkındaki iddialarına sert yanıt verdi. Zeyrek'in "Devlet memuru maaşı alırken Ankara Angora'da 2 dönüm arazi üzerine tripleks villayı nasıl yaptırabilir, Zekeriyaköy'de 100 milyonluk havuzlu villayı nasıl alabilir?" sözlerini yalanlayan Varank, "Azıcık haysiyetin varsa, o "elimde görüntüler var" dediğin havuzdaki fotoğrafımı ortaya çıkart; yarın tüm görevlerimden istifa edeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-24 19:02

İşte değişime en yakın bakanlar! Ankara hareketlendi! Fahrettin Koca, Mehmet Özhaseki, Yılmaz Tunç, Mehmet Nuri Ersoy...

Kurulduğu günden bu yana ilk kez Türkiye genelinde 2. parti durumuna düşen AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaştan mesajı aldıklarını ve gereğini yapacaklarını belirtirken değişim ateşini de yaktı. Bununla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü MKYK toplantısında kurmaylarına açık şekilde değişiklik olacağını da anlattı. Kabinede de sürprizler olabilir...

Finans 18-04-24 13:54

SON DAKİKA | CHP'nin yeni grup başkanvekili belli oldu

Son dakika haberi: CHP'nin yeni grup başkanvekili Ankara Milletvekili Murat Emir oldu.

Haber 18-04-24 13:10

Tatilin son günü trafik kilitlendi! 'Kilit kavşak'ta dikkat çeken görüntüler: Tampon tampona ilerlediler

Bayram tatili sona ererken 'kilit kavşak' Kırıkkale semalarından dron kamerasına yansıyan görüntüler dikkat çekti. 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale'den Ankara yoluna gidişte trafik durma noktasına geldi. İstanbul'da da tatil dönüşü için trafik tedbirleri uygulaması başladı. Antalya karayolunda da 2 kilometrelik yol çalışmasıyla birlikte yoğunluğa neden oluyor.

Haber 14-04-24 11:06

Ankara'da 2 terör örgütü için harekete geçildi! Sözde 'Gençlik Yapılanması', KPSS soruları...

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın terör örgütleri PKK/KCK ve FETÖ'ye ilişin yürüttüğü soruşturmalar kapsamında 12 ilde toplamda 36 şüphelinin gözaltına alınmasına karar verildi.

Haber 05-03-24 09:00

Resul Tosun'un Yeniden Refah Partisi iddiası gündem oldu! İBB adayı Mehmet Altınöz'den açıklama geldi

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde kendi adaylarıyla yerel seçime katılan Yeniden Refah Partisi ile ilgili AK Partili eski milletvekili ve yazar Resul Tosun'dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Tosun, Yeniden Refah Partisi'nin seçimden önce adaylarını çekebileceğini öne sürdü. İddiaların ardından ise Yeniden Refah'ın İBB adayı Mehmet Altınöz'den açıklama geldi.

Haber 03-03-24 19:31

CHP lideri Özgür Özel'den canlı yayında İstanbul ve Ankara açıklaması: 'Her ölçümde puan farkını açıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında seçim gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarını değerlendiren Özel, "Ankara Büyükşehir'de yarış bitti. İstanbul'da her ölçümde 1,5-2 puan farkını açıyoruz. Türkiye genelinde yüzde 30'u aşmayı önemli görüyorum. Yüzde 25'lik bir cam tavan var üzerimizde. Kaybedecek bir tane belediyemiz yok." ifadelerini kullandı.

Haber 29-02-24 21:43

Dikkat çeken anket açıklaması! Mansur Yavaş aldığı kararı ilk kez duyurdu: 'Son dönemim olacak'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yerel seçimler için çalışmalarına devam ediyor. Aldığı kararı ilk kez duyuran Yavaş, "Benim 2'nci ve son dönemim olacak. Bu 5 yılı iyi değerlendirin" dedi. Yavaş anket sonuçlarıyla ilgili olarak ise "Belli ki anketlere göre rekor oyla kazanıyoruz" diye konuştu.

Haber 29-02-24 17:59

AK Partili Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıktı! Açıklama geldi: Hakkından feragat etti!

AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi'ye TOKİ'nin "İlk Evim Arsa Projesi" kampanyasından arsa çıktı. Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıkması bir anda gündem yaratırken, konuyla ilgili açıklama geldi. TOKİ'den yapılan açıklamada "Herhangi bir sözleşme imzalanmamış, hakkından feragat ettiğini belirtmesi üzerine hak sahipliği iptal edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Haber 25-02-24 15:42

Şevki Yılmaz'ın tepki çeken sözlerinin ardından Osmanoğlu ailesinden açıklama! Sultan 2. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu Roksan Kunter Özkan paylaştı

Sultan II. Abdülhamit Han'ın torunu Berna Osmanoğlu'nun düğününde Refah Partisi eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri büyük tepki çekmişti. Yaşanan olayın ardından Osmanoğlu ailesinden bir açıklama geldi. Roksan Kunter Özkan "Sultan 2. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu olarak ben, annem ve teyzelerim ile birlikte kamuoyuna duyurumuzdur" notuyla ailenin mesajını paylaştı.

Haber 22-02-24 19:35

Önce suratını çevirdi, sonra tavana baktı! 2. Abdülhamid Han'ın torununun düğününe İlber Ortaylı damgası: Osmanlı'yı süren soysuzları lanetliyorum sözlerini duyduğu anda...

II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu, İstanbul'da düzenlenen törenle evlendi. Beykoz'daki törende Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın nikah şahidi olması gündem olurken, törene eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri damga vurdu. Düğünde konuşan Yılmaz, "Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum" derken, o sırada İlber Ortaylı'nın tavrı dikkat çekti.

Haber 19-02-24 10:51

İstanbul'da kıran kırana yarışta yeni hesap! Adaylık için ismi geçiyordu 'Arkadan hançerleyen olmayız' mesajıyla duyurdu: Yavaş ve İmamoğlu lehine...

Yerel seçimlerde kıran kırana bir yarış beklenen İstanbul için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Aday çıkartıp çıkartmayacağı merak edilen Demokrat Parti'nin (DP) kararı belli oldu. Adaylık için ismi geçen Milletvekili Cemal Enginyurt "Arkadan hançerleyen olmadık olmayız" diyerek İstanbul ve Ankara için aldıkları kararı paylaştı. Mansur Yavaş'tan Gültekin Uysal'a gelen teşekkür mesajı da dikkat çekti.

Haber 15-02-24 14:20

SON DAKİKA: Motorine 2 lira 55 kuruş zam geldi: İstanbul’da 44, Tunceli’de 46 TL! Akaryakıt fiyatları tarihinde böylesini görmedi (13 Şubat Salı güncel benzin-mazot fiyatı)

Son dakika haberi: Motorin (mazot) ve benzin fiyatları başta olmak üzere akaryakıt fiyatları gelen son zamlarla litre başına rekor seviyelerden satışa sunuluyor. Son olarak bugün motorin fiyatları için 2 lira 55 kuruşluk zam yapıldı. Zam sonrası fiyatlar 44-46 TL aralığına yükseldi. İşte 13 Şubat Salı İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin-mazot fiyatı ile akaryakıt fiyatları zam haberinin detayları…

Finans 13-02-24 08:08

AK Parti Ankara adayı Altınok 2 bin 500 liraya çıkartıyoruz diyerek duyurdu: İsteyen yaş pastasını alsın, isteyen çocuğuna ayakkabı alsın!

AK Parti'nin ABB başkan adayı Turgut Altınok, "400 lira et yardımını 2 bin 500 liraya çıkartıyoruz. İsteyen etini alsın, isteyen sütünü alsın, yaş günü ise gitsin yaş pastasını alsın, çocuğuna ayakkabı alsın" dedi.

Haber 11-02-24 15:57

Ankara Sincan'da şaşırtan olay! 2 kurye sipariş ücretlerini alarak kaçtı

Ankara’nın Sincan ilçesinde dönercide çalışan 2 kurye, sipariş ücretlerini toplayarak kayıplara karıştı. Dükkan sahibi şaşkınlığını gizleyemedi ve "Yanımızda yaklaşık 3 aydır kurye arkadaşlar son gün sabahtan akşama kadar müşteriden topladıkları paraları cebine attılar. " diye konuştu.

Haber 10-02-24 21:33

Dokunulmazlığı kalkan Kemal Kılıçdaroğlu için hapis talebi! Bilal Erdoğan şikayetçi olmuştu, taraflar uzlaşmadı

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle hakaret suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dosyanın uzlaştırmacıya tevdi edildiği bildirilen iddianamede, tarafların uzlaşmadığı kaydedildi. Son seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olan Kılıçdaroğlu'nun milletvekili olmadığı için dokunulmazlığı kalkmıştı.

Haber 09-02-24 11:28

MHP'nin seçim beyannamesi belli oldu: 9 ilke, 3 ana başlık

MHP'nin yerel seçim beyannamesi açıklandı. Beyannameyi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz açıkladı. Durmaz'ın açıklamasına göre beyanname 3 ana başlıkta toplandı.

Haber 05-02-24 16:12
MHP

10 Nisan öncesi yeni kulis! Erdoğan ‘Emekliler Yılı’ ilan etmişti: Emekli bayram ikramiyesi 5 bin lira mi olacak?

Ramazan Bayramı öncesi zam müjdesi gelecek mi? 2 bin liralık emekli ikramiyesi 5 bin lira mı olacak? Son günlerin en hararetli tartışması için yeni iddialar ortaya atıldı. Ankara kulislerinde 10 Nisan’daki Ramazan Bayramı öncesinde hükümetin bayram ikramiyelerinde de artışa gideceği iddiası emeklileri heyecanlandırdı. İşte konuşulan o rakam ve haberin detayları…

Finans 03-02-24 08:52

Alper Gezeravcı ve beraberindeki 2 astronottan kan, tükürük ve idrar örnekleri alınacak! Tedavi yöntemleri için kullanılacak

Ankara Üniversitesi, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ve beraberindeki 2 astronottan alınan ve alınacak kan, tükürük ve idrar örnekleri üzerinde yapacağı analizlerle uzay koşullarının insan sağlığı üzerindeki etkilerini ortaya çıkaracak. Proje yöneticisi Prof. Dr. Emine Emregül, araştırma sonuçlarının mevcut astronot hastalıkların tedavisi ve önleyici tedbirlerin geliştirilmesinde önemli rol oynayacağını söyledi.

Haber 02-02-24 15:47

Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Ankara ve İstanbul’un İl Milli Eğitim Müdürleri değişti

Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci maddesi gereğince görevden alındı.

Haber 20-01-24 01:19

Yer: Ankara! Cinsel ilişki için verdiği parayı geri alınca ortalık karıştı

Ankara'da ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Emre A. (34), Ş.B. (53) ile para karşılığı cinsel ilişki yaşadı. Emre A. daha sonra verdiği 2 bin 600 lirayı Ş.B. duştayken çantasından geri aldı, durumu anlayıp kendisine tepki gösteren Ş.B.'yi de darbetti. Emre A. hakkında 'nitelikli hırsızlık' ve 'kasten yaralama' suçlarından 11 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı. İşte detaylar...

Haber 14-01-24 12:55

2024'ün ilk siyasi partisi kuruldu: Emekliler Partisi'nden dikkat çeken 'milletvekili maaşı' vaadi! 'Asgari ücretin üç katı...'

Emekliler Partisi (EP), 2024 yılında kurulan ilk siyasi parti olarak kayıtlara geçti. Son 2 ayda kurulan ikinci emekli partisi EP'nin vaatleri de dikkat çekti. EP Genel Başkanı Cengiz Erten sosyal medyadan yaptığı açıklamasında, milletvekili maaşlarının asgari ücretin en fazla 3 katı arasında olacağını ve emekli milletvekili maaşlarının da asgari ücret kadar olacağını duyurdu.

Finans 13-01-24 14:58

AYM'nin Can Atalay hakkındaki ikinci 'ihlal' kararını da Yargıtay hukuki bulmadı

Cezaevinde tutuklu TİP milletvekili Can Atalay hakkında AYM ve Yargıtay 3. Ceza Dairesi arasındaki kriz devam ediyor. Yargıtay, AYM'nin 2. ihlal kararına da "uyulmamasına" karar verdi.

Haber 03-01-24 16:14

Hem yağmur hem kar! Montları, şemsiyeleri hazırlayın: İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji'den 2 Ocak hava durumu uyarısı

Sağanak yağışlı havalar geri dönüyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre bugün yurt genelinde yağış görülecek. Yağmur görülecek iller arasında İstanbul, Ankara, İzmir de var. Gece bazı illerde karla karışık yağmur ve kar da görülecek. Antalya, Osmaniye ve Hatay için sel uyarısı geldi.

Haber 02-01-24 08:57

SON DAKİKA | İYİ Parti'de 'Mansur Yavaş' istifası! Milletvekili Yüksel Arslan istifa etti

Son dakika haberi: İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a 31 Mart'taki yerel seçimlerde desteğini açıklayarak İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu. Arslan istifa açıklamasında, “Mansur Yavaş’ı desteklemeyi vefakarlığın yanı sıra insani, vicdani ve ahlaki bir sorumluluk olarak görüyorum. Yavaş’ı çocukluğumdan beri tanırım. Bırakın korkak olmayı, çatal yüreklidir.” dedi.

Haber 21-12-23 10:46

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

CHP belediye adayları belli oldu mu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Gelen son dakika açıklamasına göre 2024 yerel seçimleri için beş ilin belediye başkanı adayı belli oldu. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tanju Özcan'ın yeniden aday olup olmadıkları merak ediliyor. Peki, CHP ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

Haber 14-12-23 21:01

İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker'den canlı yayında seçim itirafı: 14 Mayıs'ta oy kullanmadım, 28 Mayıs'ta Tayyip Bey'e oy verdim

İYİ Parti'de son dönemdeki istifa furyasında adı en çok konuşulan isimlerden biri Ankara Milletvekili Adnan Beker canlı yayındaki itiraflarıyla yine gündem oldu. Ankara'dan milletvekili adayı olarak yer aldığı 14 Mayıs'taki Genel Seçim'de oy kullanmadığını ifade eden Adnan Beker "28 Mayıs'ta Tayyip Bey'e oy verdim. Kime vereyim başka bir aday yok ki." dedi.

Haber 11-12-23 21:53

Önce 'İmamoğlu satın aldı' yazdı sonra sildi! İYİ Parti'deki istifa sonrası gündem yaratan paylaşım... Yanıkömeroğlu'ndan açıklama geldi: Bardağı taşırdı!

Yerel seçimlerde CHP'nin iş birliği teklifini reddeden İYİ Parti'de istifa rüzgarı devam ederken son olarak Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu istifa etti. Yanıkömeroğlu'nun istifasına ilişkin ise İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'ın yaptığı bir paylaşım gündem oldu. Yanıkömeroğlu'na ağır bir ithamda bulunan Arslan, "İmamoğlu satın aldı" ifadesini kullandı. Arslan'ın daha sonra söz konusu yorumu sildiği görüldü.

Haber 07-12-23 09:23

AK Parti iddiasına ilginç yanıt! İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker CHP için net konuştu: Çok kıymetli dostlarım var

İYİ Parti'de son dönemdeki istifa furyasında adı en çok konuşulan isimlerden biri Ankara Milletvekili Adnan Beker olmuştu. Meral Akşener'in vahim iddiaları dile getirdiği, ayrıca Ümit Dikbayır krizinin patlak verdiği süreçte partiden ayrılan Beker'in AK Parti'ye ya da CHP'ye geçebileceği yönünde iddialar öne sürülmüştü. Beker her iki parti için de ilginç bir yanıt verdi.

Haber 28-11-23 08:38

Necip Hablemitoğlu davası tanığından şoke eden ifade: 'Tetiği çekeni biliyorum ama söylersem kurtulamam'

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin 10 sanığın yargılandığı davada şoke eden bir gelişme yaşandı. Mahkemede tanık olarak dinlenen E.P., Hablemitoğlu'nun arkadaşı olduğunu söyleyerek, "Araştırmalarım sonucunda tetiği çekeni biliyorum ama söylersem duruşma salonlarından kurtulamam. Ben tetiği çekeni biliyorum ama adını vermem. Benim 2 çocuğum, bir eşim var. Bizi kim koruyacak?" dedi. İşte detaylar...

Haber 27-11-23 17:59

Yer Ankara! Peş peşe üçüncü komşu cinayeti! Gürültü nedeniyle dehşet saçtı: Ölü ve yaralılar var

Ankara’nın Keçiören ilçesinde komşular arasında tadilat nedeniyle çıkan gürültü kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Ankara'da aynı gün meydana gelen diğer bir komşu kavgasında 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralanmıştı. 3 gün önce yaşanan vahşette ise 72 yaşındaki bir kişi 5 komşusunu tüfekle katletmişti.

Haber 25-11-23 23:27

Rahmi Koç'tan Türkiye'deki çalışan ve milletvekili sayısıyla dikkat çeken çıkış: 5.5 değil 2 milyon çalışanla, 200 milletvekiliyle bu devlet rahat döner!

Türkiye'nin en zengin iş insanlarından biri olan Rahmi Koç'un Ekim ayında verdiği röportajda kullandığı ifadeler gündem oldu. Türkiye'deki en büyük sorunlardan birinin nüfus olduğun belirten Koç, çalışan kişi sayısı ve milletvekili sayısına dikkat çekti. Koç'un "Devlette 5.5 milyon kişi çalışıyor. Buna askerler dahil değil. Dolayısıyla 2 milyon kişiyle bu devlet rahatlıkla döner. 600 milletvekili var, 200’üyle rahatlıkla hallolur." ifadeleri sosyal medyada çok konuşuldu.

Finans 21-11-23 19:24

CHP Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya kaza geçirdi!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada aralarında eski CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya'nın da bulunduğu 3 kişi yaralandı.

Haber 18-11-23 00:20

SON DAKİKA | İYİ Parti'de bir ayrılık daha! Adnan Beker istifa etti

Son dakika haberi: Son günlerde istifalarla gündeme gelen İYİ Parti'de bir ayrılık daha yaşandı. İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, partisinden istifa etti.

Haber 16-11-23 12:17

Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti

Galatasaray Petrol Ofisi-Fenerbahçe Petrol Ofisi derbisini 2-1'lik skorla sarı-kırmızılılar kazandı. Galatasaray, liderliği Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET'ten devraldı.

Spor 12-11-23 19:03

'Yaş sınırları...' Evlenecek çiftlere 2 yıl ödemesiz kredide yeni gelişme! Aile ve Gençlik Fonu teklifi komisyondan geçti

Evlilik kredisi ile ilgili gelişmeler çok sayıda kişi tarafından merakla takip ediliyor. Evlenecek çiftlere 2 yıl ödemesiz kredi verilmesini içeren 'Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi', TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda kabul edildi. Teklifle ilgili konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, "Yaş sınırları proje kapsamında ilin ve bölgenin özelliğine göre, oradaki gençlerin durumlarına göre değerlendirilecek ve ona göre esnetilecektir" dedi.

Finans 09-11-23 17:59

Özgür Özel kimdir, nereli, kaç yaşında? CHP yeni Genel Başkanı Özgür Özel ne mezunu? İşte hayatı

Özgür Özel ile ilgili aramalar hız kazandı. Uzun yıllardır CHP'de siyaset yapan Özgür Özel, CHP parti genel başkanlığı için Kemal Kılıçdaroğlu ile yarıştı. Sabah saat 10.00'da Ankara Spor Salonu'nda başlayan kurultayda 81 ilden bin 367 delege yeni genel başkanı belirlemek için oy kullandı. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in hayatı araştırılıyor. Peki, Özgür Özel nereli, kaç yaşında, kimdir? CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel ne mezunu? İşte hayatı...

Haber 05-11-23 09:17

Kurultaya saatler kaldı! CHP kongresinde 'yasak' tartışması

CHP'nin yarın ve pazar günü yapılacak büyük kurultayı için geri sayım başladı. Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşecek 38'inci Olağanüstü Kurultayı'nın hazırlıkları tamamlandı. CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, afiş yasaklarıyla ilgilide "Hiçbir yasak yok, öyle bir şey yok. Tam tersine; dışarıda Sayın Özgür Özel'in her tarafa, afişleri ve pankartları asıldı." diye konuştu.

Haber 03-11-23 17:26

O ilimizde pancar toplamaya giden köylüler buldu! Muğla, Mersin, Ankara gibi yerlerde de görülmüştü

Adıyaman’da pancar toplamaya giden köylüler, 2 bin rakımlı dağda, Orta Asya ülkelerinde yaygın olan obooların (ovoo) yer aldığı kült alanı buldu. Ülkemizde Muğla, Mersin, Ankara gibi illerde de görülen ovoolar Adıyaman’da ilk kez görüldü. Obooları inceleyen uzmanlar bu kült alanının eski çağlardan bu yana beri kullanılmış olabileceği, ancak yıkılan taşların yerine sürekli yenisinin üst üste konulduğunu belirledi.

Haber 03-11-23 11:25

Otomobil kamyona arkadan çarptı: 2 ölü

Eskişehir-Ankara karayolunda otomobilin kamyona arkadan çarptığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 30-10-23 07:50

3 büyük kent için toplu taşıma kararı: 2 gün boyunca ücretsiz olacak

İstanbul, Ankara ve İzmir'de iki gün sürecek ücretsiz toplu taşıma kararı için Resmi Gazete'den duyuru yapıldı. Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle vatandaşları ücretsiz taşıyacak.

Finans 28-10-23 09:40

Sosyal medya soruşturmasındaki tutuklanmaların detayları ortaya çıktı!

Ajans Muhbir hesabının yöneticisi Serkan Kafkas, Müdafaa Hareketi soruşturmasında gözaltına alınan Serdar Sönmez, Ümit Yasin Perinçek ve Furkan Uludağ’ın "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme", "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlamalarından Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmalarına karar verildi. Sosyal medya soruşturmasındaki tutuklamaların detayları da ortaya çıktı.

Haber 21-10-23 00:05

Anadolu Otoyolu'nda 2 tırın çarpıştığı kaza nedeniyle ulaşım aksadı

Anadolu Otoyolu Gebze kesiminde 2 tırın çarpışması sonucu, Ankara istikametinde ulaşım aksadı.

Yurthaber 19-10-23 07:14