Ankara Ekmek Fiyatlari Haberleri

Mansur Yavaş'ın ağabeyi trafik kazası geçirdi!

Antalya’dan Denizli istikametine seyir halinde olan aracıyla kaldırıma çıkarak kaza yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın abisi hafif yaralandı.

Haber 2024-05-19 07:51:43

Ankara Emniyeti'nde yeni atama! Murat Çelik'in yerine Yavuz Doğan getirildi

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik'in yerine Yavuz Doğan getirildi.

Haber 2024-05-18 20:50:02

Avukatın, başörtülü hakimler için 'reddi hakim' talebine Bakan Tunç'tan açıklama! 'Soruşturma başlatılmıştır'

Ankara 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu davası duruşmasında sanık avukatı A.D., mahkeme heyetindeki başkan ve üye hakimin başörtülü olmasının 'laikliğe aykırı' olduğunu iddia ederek, reddi hakim talebinde bulunmuştu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 2024-05-18 17:11:51

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında sıcak gelişme! Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ankara Organize Şube Müdürü Kerem Gökay Öner'in ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

Manşet 2024-05-16 18:51:30

Türkiye'nin en ucuzuydu, bundan sonra ücretsiz dağıtılacak

Türkiye'nin en ucuz ekmeğini satan Kestel Belediyesi'nden yeni karar. Ekmek, ihtiyaç sahibi ailelere artık ücretsiz dağıtılacak. Belediye başkanı ekmek dağıtımına ilişkin olarak, "Bu ücretsiz ekmeklerimizi Kesteliz kart ile dağıtacağız. İhtiyaç sahibi ailelere bunları dağıtacağız” açıklamasını yaptı.

Finans 16-05-24 11:19

İGDAŞ, İSPARK, Halk Ekmek… 10 milyar dolarlık adım! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden halka arz hamlesi

Yıllar önce planlanan ama hayata geçirilemeyen İGDAŞ’ın halka arzında yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Finansman Şube Müdürü Neslihan Vural, İGDAŞ'ın 10 milyar dolar değerlemeyle halka arzını planladıklarını açıkladı. Bunun yanında İSPARK ve Hamidiye ve Halk Ekmek’in de satış için potansiyel varlıklar arasında olduğunu dile getirdi.

Finans 16-05-24 09:15

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında ses getirecek detay! Emniyeti savcılığa şikayet etmiş: 'Dosyada ikinci bir gizli tanık var

Türkiye günlerdir Ayhan Bora Kaplan soruşturmasının detaylarını konuşurken gözaltılar da devam ediyor. Soruşturmada ortaya çıkan son detay ses getirdi. İkinci bir gizli tanık olduğu tespit edildi. İddiaya göre kod adı Ü-5 olan gizli tanıktan Ankara Emniyeti zorla ifade aldı. Ü-5'te bunun üzerine emniyeti savcılığa şikayet etti. İşte son gelişmeler...

Haber 16-05-24 09:07

Son dakika! Gözler Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında! Başsavcılık açıkladı: 3 sivil ve 1 komiser gözaltına alındı

Son dakika haberi: Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, “Serdar Sertçelik'in yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırılması ile ilgili 3 sivil şahıs ve 1 komiser gözaltına alınmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Haber 16-05-24 07:18

Meteoroloji yeni raporu yayınladı! Birçok il için sağanak yağış uyarısı geldi: İstanbul, İzmir ve Ankara...

Yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte 'hava ne zaman ısınacak?' sorusu merak ediliyor. Mevsim normalleri altında seyreden sıcaklık değerleri artışa geçiyor. Türkiye’de birçok bölge için yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılırken, mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklığında ise 2-4 derece artış beklendiği açıklandı.

Manşet 15-05-24 20:30

SON DAKİKA | Ayhan Bora Kaplan'ı gözaltına alınan polisler gözaltında! Çok konuşulacak gelişme: Sayı arttı...

Son dakika haberi: Ayhan Bora Kaplan soruşturması ve gözaltına alınan emniyet personelleriyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, 4 kamu görevlisinin gözaltında olduğu duyuruldu. Gazeteci İsmail Saymaz, Kaplan'ı gözaltına alan 3 kişinin gözaltına alındığını iddia etti.

Haber 15-05-24 17:23

Yunan medyası Miçotakis'in Ankara ziyaretini nasıl gördü?

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in Ankara ziyareti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi, Yunan medyasında önemli bir yer tuttu.

Yurthaber 15-05-24 14:22

Yeni Emniyet kararnamesi iddiası! Ankara için çok konuşulacak atama iddiası: Mustafa Çalışkan...

Ayhan Bora Kaplan soruşturması sonrasında Ankara'da 3 emniyet mensubunun gözaltına alınması sonrası yeni bir Emniyet kararnamesinin yolda olduğu iddia edildi.. Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne; Emniyet Genel Müdür yardımcısı Mustafa Çalışkan’ın getirileceği iddia edilirken, İstihbarat Daire Başkanı Selami Yıldız'ın ismi de kulislerde konuşulmaya başlandı.

Haber 15-05-24 12:26

Bingöl'den Suriye'ye 5 tır ile ekmek gönderildi

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından hayırseverlerin desteğiyle alınan ekmekler, 5 tır ile Bingöl'den Suriye'ye doğru yola çıktı.

Yurthaber 14-05-24 14:52

Ankara Emniyeti'nde deprem! 'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasında hareketli saatler, görevden alınan emniyetçilerin tek tek evleri arandı

Ankara'da çok kritik bir gelişme daha! Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı, Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Öner ve yardımcısı Şevket Demircan'ın görevinden uzaklaştırıldığını açıklamıştı. 3 kişiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ev, işyeri ve araçlarında arama yapıldığı aktarıldı.

Manşet 13-05-24 23:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek için Ankara'ya geldi! Miçotakis'in ziyaretinde masada önemli konular var

Başkent Ankara bugün önemli bir görüşmeye ev sahipliği yapacak. Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek için Ankara'ya geldi. Gözler iki liderin düzenlemesi beklenen basın toplantısına çevrildi.

Haber 13-05-24 15:36

Ankara polisinden nefes kesen uyuşturucu operasyonu: 85 gözaltı

Ülke geneli ‘Narkogüç’ operasyonları çerçevesinde Ankara’da 32 farklı adreste icra edilen eş zamanlı narkotik operasyonlarda 85 şüpheli gözaltına alındı, 45 milyon lira değerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yurthaber 13-05-24 14:55

Ekmeleddin İhsanoğlu 10 yıl sonra ilk kez açıkladı: Bana teklif MHP'den geldi

2014'te CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkan ve 'Ekmek için Ekmeleddin' sloganıyla yüzde 38.44 oy alan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. 2014'te yaşanan sürece değinen İhsanoğlu, "‘Çatı aday’ işinin mimarı Bahçeli'ydi" diye konuştu.

Haber 13-05-24 08:04

Türkiye'ye getirilen yabancı uyruklularla ilgili karar gündem oldu! Kürşad Zorlu'ya Mehmet Çek'ten yanıt: 'Burada özellikle kastedilen...'

İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu'nun Resmi Gazete'deki Türkiye'ye getirilen ve sağlık giderlerinin karşılanacağı yabancı uyrukluların sayısının 7 bine çıkarılması yönündeki karara ilişkin paylaşımına gazeteci Mehmet Çek yanıt verdi. "Kasıtlı çarpıtmadığınıza inanarak izah edeyim" Çek, "Takdir edersiniz ki burada özellikle kastedilen Gazzelilerdir, Filistinlilerdir" ifadelerini kullandı.

Haber 11-05-24 19:26

Bursa merkezli 4 ilde ‘tefeci’ operasyonu! Çete liderinin iş insanı ile konuşması ortaya çıktı: Tefeciyim oğlum ben, domates biber satmıyorum

Bursa merkezli İstanbul, Ankara ve Bilecik'de 43 ayrı noktaya yapılan eş zamanlı operasyonlarda, zor durumdaki iş insanlarına yüzde 4 bin faizle para sattıkları belirlenen tefeci çetesi üyesi 33 kişi gözaltına alındı. Çete üyelerine silah sağladıkları iddia edilen 5 kişi de İstanbul'da tutuklandı. Tefeci çete liderinin mağdur iş insanı ile konuşması ise dikkat çekti.

Haber 11-05-24 17:31

‘Son gelişmeler hayli ürkütücü!’ Şamil Tayyar'dan çok çarpıcı 'Ayhan Bora Kaplan' çıkışı: ‘Az önce Bakan Yerlikaya’yı da aradım…’

İçişleri Bakanlığı tarafından paylaşılan haberin yankıları devam ediyor. Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç'e yakın üç üst düzey polis müdürünün açığa alınmasının arkasındaki iddiaların "hayli ürkütücü" olduğunu belirten AK Partili Şamil Tayyar, "MİT de devrede. Siyasi operasyon iddialarını çok yönlü soruşturuyor" dedi.

Haber 11-05-24 13:30

Yine bir gıda skandalı daha! Ekmeklerin içinden çıkanlar şaşkına çevirdi: O ülke ayağa kalktı

Dünya genelinde gıda skandallarının ardı ardı arkası kesilmezken bu seferki olayın adresi Japonya. Ülkeyi ayağa kaldıran olayda ekmek paketlerinin içerisinden çıkanlar şaşkına çevirdi. Skandal sonrası 104 bin paket ekmek tedbiren toplatıldı.

Haber 10-05-24 16:58

Beştepe'de kritik zirve! Erdoğan-Bahçeli görüşmesi sona erdi! İşte masadaki konular…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasındaki kritik zirve Beştepe’de gerçekleşti. Ankara kulislerinin yakından takip ettiği zirveden ilk görüntüler geldi. Liderlerin görüşmesi yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. İşte iki liderin görüşmesine ilişkin masadaki konu başlıklarının detayları…

Haber 10-05-24 15:02

Kiracılar dikkat! Mahkemeden emsal olacak karar: 55 günde jet tahliye kararı çıktı

Türkiye'de kira ve konut fiyatlarındaki yükseliş tartışmalara neden olurken Ankara 5. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden emsal bir karar verildi. Mahkeme o sınırın altında kalınca 55 günde tahliye kararı verdi.

Finans 10-05-24 14:24

Emniyet'te deprem! M7 anlattı ortalık karıştı: Süleyman Soylu, Fahrettin Koca, Bekir Bozdağ... İşte herkesin gözünden kaçan o detay

Dün akşam saatlerinde İçişleri Bakanlığı tarafından paylaşılan haber sonrası ortalık karıştı! Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Şube Müdürü Kerem Gökay Öner İle Şube Müdür Yardımcısı Şevket Demircan açığa alındı. Ayhan Bora Kaplan soruşturması yürütülürken suç örgütünün iki numarası Serdar Sertçelik, Süleyman Soylu, Bekir Bozdağ, Fahrettin Koca gibi isimlerin soruşturmaya eklenmesi için kendisine zorla ifade verdirildiğini söylemişti.

Haber 10-05-24 10:41

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı duyurdu: Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 3 isim görevden uzaklaştırıldı! Ayhan Bora Kaplan detayı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı'nın görevlerinden uzaklaştırıldıklarını duyurdu. Bakanlığın açıklamasında, Ankara’da bir suç örgütü ile ilgili gündeme gelen iddiaların açıklığa kavuşturulması ve soruşturmanın zarar görmemesi için bu 3 ismin görevden uzaklaştırıldığı belirtildi. Ayhan Bora Kaplan davasıyla ilgili sosyal medyada yer alan iddialar gündem olmuştu.

Haber 09-05-24 17:25

Sinan Ateş cinayeti davasında ilk duruşma 1 Temmuz'da

Ankara’da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşması 1 Temmuz'da Ankara 32’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Haber 09-05-24 14:45

Ucuz et alabilmek artık bu listeye bağlı! Her şey sabah 4.30’da başlıyor…

Et fiyatlarındaki zamların etkisiyle başlayan Et ve Süt Kurumu önündeki kuyruklar artarak devam ediyor. Son olarak Ankara Ulus'taki kuyruk gündeme geldi. Çoğu emekli onlarca vatandaş, ucuz et almak için sabah 04.30'da kuyruğa girerek isimlerini listeye yazdırıyorlar. Sabah kurum açılana kadar oluşturulan liste her geçen saat uzayıp giderken, et bitene kadar bu sıra hiç bitmiyor.

Finans 09-05-24 13:27

Arapgir peynirli ekmek coğrafi işaret tescil belgesi aldı

Malatya'nın yöresel lezzetlerinden "Arapgir peynirli ekmek", coğrafi işaret belgesiyle tescillendi.

Yemek 09-05-24 00:43

Sivas'ta 3,8 metrelik ekmek yapan fırıncı sosyal medyadaki yorumlardan sonra daha uzun ekmek üretti

Sivas'ın Zara ilçesinde fırın işleten Erdoğan Çiçek, daha önce ürettiği 3 metre 80 santimetrelik ekmeğe sosyal medyadaki "neden 4 metre değil" yorumlarının ardından 4 metrelik bir ekmek daha yaptı.

Yemek 09-05-24 00:34

Meteoroloji'den yurt genelinde hafta sonu uyarısı! Bahar havası yerini yağmurlu ve serin günlere bırakıyor! İşte 5 günlük hava durumu

Ülke genelinde bahar havası devam ederken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hafta sonu için sıcaklık ve yağış uyarısı geldi. İstanbul, İzmir ve Ankara dahil ülke genelinde sıcaklıkların cuma gününden itibaren 5 derece düşmesi bekleniyor. Marmara'da poyraz kuvvetli ve soğuk esecek. Cumartesi ise tüm yurtta sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. İşte yurt genelinde 5 günlük hava tahminleri...

Haber 08-05-24 17:31

Arapgir peynirli ekmek coğrafi işaret tescil belgesi aldı

Malatya'nın yöresel lezzetlerinden "Arapgir peynirli ekmek", coğrafi işaret belgesiyle tescillendi.

Yurthaber 08-05-24 12:22

Ankara'da 15 FETÖ firarisi yakalandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen çalışma sonucu, 15 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi yakalandı.

Yurthaber 08-05-24 09:46

SON DAKİKA: Motorin ve benzine indirim geldi! Akaryakıt fiyatları tabelada değişti (8 Mayıs Çarşamba güncel benzin-mazot-LPG fiyatları)

Son dakika haberleri… Akaryakıt fiyatları başta benzin ve motorin olmak üzere araç sahiplerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. 15 Mayıs’ta başlayacak tek fiyat dönemi öncesinde sevindiren akaryakıt indirimi bugün itibarıyla tabelalara yansıdı. Benzin litre fiyatı 1,37 TL, motorin (mazot) litre fiyatları ise 1,24 TL geriledi. 8 Mayıs 2024 Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin litre fiyatı ve mazot fiyatı…

Finans 08-05-24 08:57

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nden 7/24 uzman hekim poliklinik iddialarına yalanlama

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi yönetiminden yapılan açıklamada, hastanede 7/24 uzman hekim poliklinik uygulamaları iddialarının doğru olmadığını bildirdi.

Haber 08-05-24 00:54

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında 'Deniz Gezmiş' tartışması! Oturuma ara verildi

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'ın, Deniz Gezmiş'in idamını hatırlatarak, "1400 senedir yapıyorsunuz bunu. Durun, düşünün ve vazgeçin bu mezalimden" demesi üzerine CHP'li ve AK Partili milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Tartışmalar üzerine oturuma ara verildi.

Haber 07-05-24 19:52

Sinan Ateş cinayetine ilişkin iddianame kabul edildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Haber 07-05-24 19:38

Önce yol kenarında ekmek satarak başladı sonra kendi işinin patronu oldu! 71 yaşındaki kadın 22 yıldır hizmet veriyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 2 çocuk annesi Gülsüm Yalazı, 22 yıldan beri Kazdağları'nda konuklarını ağırlıyor. Gözlemeden ev yemeklerine kadar değişik yiyecekler hazırlayan Yalazı, hayatı ve doğayı çok sevdiğini söyledi. Gelenlerinin kendisini sürekli takip ettiğini söyleyen 71 yaşındaki kadın "Her yerden arayanım çok." dedi.

Kadin 07-05-24 15:57

10 bin TL alan emeklilere o ilde maddi destek! Ödemeler hesaplara yattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), en düşük emekli maaşı alan emeklilere destek ödemesi gerçekleştirdi. Ödemeler hesaplara yatırıldı.

Finans 07-05-24 15:32

Benzin ve motorin indiriminde rakam belli oldu! Bu gece değişiyor (7 Mayıs Salı güncel akaryakıt fiyatları)

Akaryakıt fiyatları için son dakika gelişmesi yaşandı. Araç sahipleri dikkat! Hem benzin fiyatı hem de motorin fiyatları bu gece yarısından itibaren değişiyor. Peki 7 Mayıs 2024 Salı güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin litre fiyatı ve mazot fiyatı…

Finans 07-05-24 09:46

Fatih Altaylı'dan çok konuşulacak sahte diploma iddiası! TRT temsilcisinden sonra genel başkan yardımcıları gündemde: Pek çoğu bu işlerden faydalandı

TRT Lefkoşa temsilcisi Sefa Karahasan'ın sahte diploma nedeniyle tutuklanması sonrası yenilir yutulur cinsten olmayan bir iddia da Türkiye'deki siyasi partilerin genel başkan yardımcıları için gündeme geldi. Özellikle iktidara yakın partilerin önde gelen isimlerinin yine aynı üniversiteden diplomaları olduğuna dikkat çeken gazeteci Fatih Altaylı, "Özellikle Ankara siyasetinde etkin bazı siyasi partilerde önemli pozisyondan pek çok kişi bu işlerden faydalandı" diye konuştu.

Haber 07-05-24 09:16

İsrail'in saldırıları Ankara'da protesto edildi

Filistin Dayanışma Platformu üyeleri, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği önünde "Refah'ta Katliama Hayır" sloganıyla İsrail'i protesto etti.

Yurthaber 07-05-24 07:48

Ticaret Sicili Gazetesi sorgulama: Ticaret Sicili Gazetesi sorgulama nasıl, nereden yapılır?

Tatiller ve özel günler dışında her gün Ankara merkezli olarak çıkartılan Ticaret Sicili Gazetesi'nde ticari alanda yapılan işlemlerin ilanları yer alır. Bu ilanlarda yeni bir şirket kurmak, bir şirketin iflas etmiş olması veya adres değişiklikleri gibi bilgiler verilir. Türk Ticaret Kanunu maddelerince çıkartılır ve resmî bir yükümlülüğü bulunur.

Haber 07-05-24 02:27

Başka mahallelerden bile almaya geliyorlar! Ekmeğin fiyatını 8 TL'den 5 TL'ye düşürdü 'Talep fazla, yetişemiyoruz'

Çankırı’da bir fırın işletmesi, 200 gram ekmeği piyasanın altında satarak vatandaşların yüzünü güldürüyor. Başka mahallelerden bile vatandaşların ekmek almaya geldiğini belirten fırın işletmecisi, "Uygun verdiğimiz için taleplerimiz fazla, üretime yetişemiyoruz" dedi. Öte 5 TL'lik ekmeğin öğrenciler ve emeklilerden yoğun talep gördüğü aktarıldı.

Haber 06-05-24 17:57

Skandal hamle! ''5 aydır kaşar ekmek yiyoruz'' diyen Hatayspor'a haciz davası açtılar! ''Depremzede olarak gittik, 5 milyon TL istediler''

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde tesisleri büyük zarar gören Hatayspor, çalışmalarını TFF'nin Riva Tesisleri'nde sürdürüyordu. Ekonomik olarak da zor günler geçiren Hatayspor'a gönderilen haciz futbolseverleri bir hayli sinirlendirdi. Sosyal medyada tepki gösteren taraftarlar verilen bu kararın geri çekilmesini istiyor. Bu hamlenin ardından Kulüpler Birliği, Hatayspor’un konaklama bedelinin ödenmesi ve icra dosyasının kapatılması için resmi görüşmelere başladı.

Spor 06-05-24 17:04

Sivas'ta bir fırıncı 8 saatte devasa ekmek üretti! Boyunu duyan çok şaşırdı

Sivas'ta bir fırıncı 3 metre 80 santimetre uzunluğunda ekmek üretti. Ekmeği yapan fırıncı Erdoğan Çiçek, "Ürettiğim ekmek, en az 10 gün taze kalır. 130 civarı tekli ekmek kadar malzeme gitti." dedi.

Yemek 06-05-24 16:00

Boyundan büyük! 7 saatte tek başına yaptı... Devasa somun ekmek

Sivas’ta bir fırıncı 3 metre 80 santim uzunluğunda, boyundan uzun somun ekmeği üretti. Fırıncı ekmeği 7 saatte tek başına yaptığını söylerken 130 tekli ekmeğe karşılık geldiğini ve 30 kilo unla hazırladığını söyledi. Fırıncı, ekşi mayalı olan bu ekmeğin 10 gün boyunca taze kalacağını da belirtti.

Haber 06-05-24 15:39

Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler'den hem itiraf hem sitem! '5 aydır kaşar ekmek yiyoruz' dedi, ilk kez anlattı... Volkan Demirel için övgü dolu sözler

Atakaş Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler'in Gaziantep maçı sonrası canlı yayında yaptığı açıklama, 6 Şubat depremlerinin yıkımını bir kez daha hatırlattı. Zor günlerin devam ettiğini belirten Kardeşler, "Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa görüyorum. Bir futbol takımı, basketbol idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz." dedi. Kardeşler'in Volkan Demirel'le ilgili sözleri de dikkat çekti.

Spor 06-05-24 09:45

Özgür Demirtaş'tan Melih Gökçek'e sert sözler: Kıytırık bir ESKİ siyasetçisin

Spiker Buket Aydın'ın Ekrem İmamoğlu için sarf ettiği sözler sonrası ekonomist Özgür Demirtaş, Aydın'a tepki göstermişti. İkili arasında yaşanan gerginlik bir süre devam etti. Sosyal medya hesabından karşılıklı atışan ikiliye eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek de dahil oldu. Buket Aydın'ı savunan Gökçek, 'Altı üstü kıytırık bir profesörsün haddini bileceksin' dedi. Ünlü ekonomist bu sözlerin üzerine Melih Gökçek'e sert sözler söyledi. İşte detaylar....

Haber 05-05-24 22:51

CZN Burak hayatını kaybeden Neşet Turan'ın ailesine taziyeye gitti! Keşke böyle olmasaydı

CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir, Aksaray-Ankara kara yolunda yürürken kardeşinin açtığı canlı yayında kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybeden Neşet Turan'ın ailesini ziyaret ederek irmik helvası yaptı.

Magazin 05-05-24 15:36